用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 只係想參考吓,希望各位解答
go

只係想參考吓,希望各位解答 [複製鏈接]

Dear All,
想問吓各位已取錄各子女的媽媽,報名時填那份問卷,是否問卷填得很詳細需要加紙的呢 (除了內容要有point外)
如我只剛剛好填滿了一張紙(沒有加紙),取錄與可是否有影響呢?

Thanks!
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我無加紙.... 相信學校取錄學生與否係取決於好多野.... 作為父母, 盡咗能力就ok 啦 ^^
現階段我想你還是不要諗太多, 開開心心過聖誕吧

原帖由 R小姐 於 10-12-24 12:28 發表
Dear All,
想問吓各位已取錄各子女的媽媽,報名時填那份問卷,是否問卷填得很詳細需要加紙的呢 (除了內容要有point外)
如我只剛剛好填滿了一張紙(沒有加紙),取錄與可是否有影響呢?

Thanks! ...
棉花爸...棉花媽...棉花糖(BB糖)...

棉花糖媽媽,

我只寫了唔夠兩行,只要有POINTS就可以了, 唔使長篇大論架喎。

我兩個小朋友分別都收了上午班。 所以我肯定同份問卷答得長短並無關係。

我仲要係手寫, 我D字仲要係幾醜樣架。

R小姐,

I think that it is not important of the questionaire, all depends in the performanace of the interview.
‹ 上一主題|下一主題