用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 大埔羅定邦中學
樓主: TOMATO1010
go

大埔羅定邦中學 [複製鏈接]

Band Two 成績可考LTP嗎? 有無讀緊既家長, 仔女覺得開心嗎?

回復 69# Tiger_bb媽媽 的帖子

多謝你既意見,學費方面要HKD10,000一年,仲有無其它雜費,自己都要計一計先

回復 70# TOMATO1010 的帖子

我個仔係北區嘉福榮真Band Two
頭,中B/英A/數A/常B, 操行A-,有風紀同班長紀錄可以嗎?

回復 76# ccn008 的帖子

佢係Band Two頭成績, 田要Band One成績,而且北區全面縮班, 1000個Band One生爭650個Band One位, 一定無機會 !

回復 80# TOMATO1010 的帖子

申請"學費減免計劃"要薪金審查?

回復 82# TOMATO1010 的帖子

好多謝你們的資料和意見,亦都對直資加深了解。

回覆 85# TOMATO1010 的文章

Dear Tomato1010 / Tiger_bb媽媽,

其實我已報咗北區陳融及大埔沐恩各一間英中,其實只係博一博,好多人都話其實Interview都係無用,最後學校都會選晒全Band One最勁個D, 所以我都無咩信心,但我覺得"羅記"都ok, 係咪會比較多課外活動?老公話有D直資唔係好重視讀書,好怕入唔到大學wor....

回覆 92# TOMATO1010 的文章

攞咗la, 網上有得download,不過要交多兩篇作文....Thanks
‹ 上一主題|下一主題