用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 金巴倫收細佬妹既機會大唔大?
go

金巴倫收細佬妹既機會大唔大?

金巴倫收咗我大囡出年N1,佢仲有個妹妹係09細B,出年APPLY.
唔知金巴倫收返細佬妹既機會大唔大呢?定係都要睇返細佬妹既表現為主呢?

原帖由 littlecook 於 10-12-19 00:02 發表
金巴倫收咗我大囡出年N1,佢仲有個妹妹係09細B,出年APPLY.
唔知金巴倫收返細佬妹既機會大唔大呢?定係都要睇返細佬妹既表現為主呢?

據我所知,哥哥姐姐可以幫細佬妹攞form(只限直屬)...that means機會高啲!不過當然細佬妹嘅表現唔好太差喇 (其實都人知常情啫~)

我問過好似唔一定收, 都要睇表現, 但我諗如果唔收, 叩門都有優先o既.

謝謝兩位!
請問你地囝囡既同學中,多唔多都有兄姐就讀呢?

原帖由 moominfloren 於 10-12-24 16:59 發表
我問過好似唔一定收, 都要睇表現, 但我諗如果唔收, 叩門都有優先o既.

high chance ar! my friend's case like you, already got offer for next year for K1!

原帖由 littlecook 於 11-1-1 23:39 發表
謝謝兩位!
請問你地囝囡既同學中,多唔多都有兄姐就讀呢?

原帖由 littlecook 於 10-12-19 00:02 發表

我大囡讀緊金巴倫...都收咗我細B.

醒目開學勳章

我大仔5年前係金巴倫讀,都打算下年細仔去返果樹讀.我都想知收細仔既機會大唔大.

thank!