用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 保暖泳衣
go

保暖泳衣 [複製鏈接]

醒目開學勳章

幫亞仔報左游泳班, 但又唔知買邊款保暖泳衣比佢著好, 所以想請大家幫忙提供牌子同埋係邊度買
   0    0    0    0

Try the Yata in Shatin New Town Plaza, I found them more skinery, not so thick.

parentslove

buy at wingon, jusco, etc.  one piece (maybe warmer, more trouble to go toilet), or 2 pcs set (can wear separately, more flexible, more easy to go to toilet)

我都買過GOMA,在波鞋街買,應該就係正品,其實質料已經睇到佢係咪正品,我自己覺得d料同個款同埋個cutting係好過一田果d同埋Kamachi....

另外有少少tips,要點是最緊要夠貼身,因為預d水唔會在佢身裡面浪來浪去咁先至會暖,同埋細路仔大得快,唔好預佢可以著到兩年,買合著size就可以,最緊要帶埋細路去買.太緊又唔可以,因為會影響佢游水郁動,同埋短袖好過長袖,因為隻手肘郁果陣會舒服d,希望幫到你~

醒目開學勳章

唔該晒各位

太源街

灣仔都有,我買了件三佰元正。質料很好。

將軍澳寶琳慧安商場A129,鋪頭名叫CREST,款式頗多。我幫仔仔買過,覺得平靚正! 2-8yrs, 大約$239;10-16yrs, $259。

不過該店鋪只有星期六、星期日和公眾假期才開鋪。
‹ 上一主題|下一主題