用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 粉嶺救恩, 心誠中學, 粉嶺禮賢會中學
go

粉嶺救恩, 心誠中學, 粉嶺禮賢會中學 [複製鏈接]

請問是咩 BANDING 呢,  謝謝 !
   0    0    0    0

粉嶺救恩 : Band 2 中 至尾
心誠中學 Band 2 尾 至 Band 3 頭
粉嶺禮賢會中學 Band 2 尾

以上純屬個人意見

謝謝 !
但如果 band 2尾- band 3 頭 ,救恩有機會嗎?

原帖由 ricetaster 於 10-12-13 22:51 發表
粉嶺救恩 : Band 2 中 至尾
心誠中學 Band 2 尾 至 Band 3 頭
粉嶺禮賢會中學 Band 2 尾

以上純屬個人意見

有冇人知道羅定邦面試自我介紹是中文  or 英文 呢 ?

我估得4成機會

原帖由 girlgirls 於 10-12-14 12:06 發表
謝謝 !
但如果 band 2尾- band 3 頭 ,救恩有機會嗎?

應該要中文及英文面試, 佢當自已係Band 1 學校標準去收生。

原帖由 girlgirls 於 10-12-14 12:08 發表
有冇人知道羅定邦面試自我介紹是中文  or 英文 呢 ?

ricetaster
甘即心誠機會大的, 唉, 我真係頭都大了, 其實我約了 18/12 羅定邦面試的,  只是陪跑吧了, 唯有當是經驗~~~ e個 banding, 學生壓力大, 家長 壓力更大, 唔知你有冇  idea 呢 ? 如 禮賢會 / 馬錦燦 / 大埔三育 等等
Thank you very much !!!!!!!!

原帖由 ricetaster 於 10-12-14 12:38 發表
我估得4成機會

如果比我揀 :
1. 羅中
2.  禮賢會 及或 救恩
3. 心誠
4.  三育

馬錦燦有機會開英文班, Banding 大摡 Band 2 頭至 Band 2 中左右, 無謂報呢間自行嘞 ! 係都等大抽獎時入到機會大D。
原帖由 girlgirls 於 10-12-14 16:32 發表
ricetaster
甘即心誠機會大的, 唉, 我真係頭都大了, 其實我約了 18/12 羅定邦面試的,  只是陪跑吧了, 唯有當是經驗~~~ e個 banding, 學生壓力大, 家長 壓力更大, 唔知你有冇  idea 呢 ? 如 禮賢會 / 馬錦燦 / 大埔三 ...

真是非常多謝你!
如果羅中唔收, 就要再諗了 !!!!

原帖由 ricetaster 於 10-12-14 23:28 發表
如果比我揀 :
1. 羅中
2.  禮賢會 及或 救恩
3. 心誠
4.  三育

馬錦燦有機會開英文班, Banding 大摡 Band 2 頭至 Band 2 中左存, 無謂報呢間自行嘞 ! 係都等大抽獎時入到機會大D。
...
‹ 上一主題|下一主題