用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 English Playgroup in Tsuen Wan
go

English Playgroup in Tsuen Wan [複製鏈接]

我bb而家20個月大, 由佢1歲起我都試過幾間playgroup, 其實荃灣區都有唔少, 有住青衣既媽媽都會黎上. 我左試右試, 選左其中一間我比較喜愛, 向富利達中心, 既千色店隔離...KIDZ-N-XX.. 全部都係英文比較標準既外籍老師..( 聽口音, 應該黎自英國同北美)..老師都好友善, Staff 亦細心.. 而家讀左8個月, 重會續堂,, 我個bb特別喜歡其中一個老師 ( 因為他有一次代堂), 我個BB由頭笑到尾, 全程貼住佢, 可惜佢既上堂時間係平日多, 不過我轉左星期六上而家個老師bb 都鐘意.. 我覺得呢大半年原來佢都學識好多野 (我以為佢唔識).. 要再擺多D時間陪BB 至得.... 我要續堂, 有無荃灣青衣媽媽有興趣呢,?
   0    0    0    0

i am interested.  pls. advise me how we can get better offer together.  my baby has joined it since 2 months ago.

乜續堂有優惠架咩?? 我呢個星期到期交錢啦, 係呢你講果位你小朋友好喜歡既老師係邊位呀??

我之前都試過呢間的Playgroup,不太like,所以無續了.

回復 4# Christi 的帖子

請問你而家讀邊間呀?

冇上PG了,因為上了學,打算大小小再找比較focus的語文/興趣班.

回覆 6# jvcfamily 的文章

Hi JVCfamily, 我囡囡現在都是20個月。我對呢間都有興趣,價錢是多少?謝謝!

‹ 上一主題|下一主題