用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心學校 聖心小學未來發展一問?
樓主: 珈珈1024
go

聖心小學未來發展一問? [複製鏈接]

醒目開學勳章

回復 3# babyqueendom 的帖子

但係一去左置富,小一派位就唔係中西區11校網,收入黎d學生唔同晒,津校無得揀學生,派到mud就要教mud

我女有唔少同學仔, 包括我, 都係住11區, 我地都係打算揀津校, 如果改左南區, 我地就好大獲
原帖由 candietweety 於 11-1-29 23:06 發表
但係一去左置富,小一派位就唔係中西區11校網,收入黎d學生唔同晒,津校無得揀學生,派到mud就要教mud

2012 pm school 行全日制?!! -- sorry, i'm not catching the news.  so the PM school will move and become full day?  when will it decided the new address? the kids of 2012 P1 need to select primary school soon.

如果讀緊pm班, and then 要搬,味好大鑊,它搬去邊,我地要follow, 就算不是現在, 但小學有6年時間wor, 中學不是要跟小學校網咩, 如果不sure 小學的校網, 那麼中學條路點plan?

睇下今期親子王啦.

龍鳳媽媽, 點解你會簡津校? 其實我都想簡津校, 但時間好似唔夠用咁, 所以依家重未決定
原帖由 龍鳯媽媽 於 11-1-30 02:34 發表
我女有唔少同學仔, 包括我, 都係住11區, 我地都係打算揀津校, 如果改左南區, 我地就好大獲
‹ 上一主題|下一主題