用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田聖母無玷聖心幼稚園取録信
樓主: penpen424
go

沙田聖母無玷聖心幼稚園取録信 [複製鏈接]

原帖由 123onebaby 於 10-12-15 20:17 發表
你地就好啦

你係未waiting??

回覆 1# 0o...雯雯...o0 的文章

我係Wendy, 我個仔0809收o左下午班.
我封信係18-12-2010  9-10am 時段交留位費,過了就當放棄.

既然大家小朋友都做同學仔, 不如我地集合o下上午/下午班名單, 大家可以交流o下呀?
ID Name       facebook A/C                     yy/mm
肥_妹_仔  [email protected] 0809 下午班

最好add我時,再比個message我. 註明"聖心幼稚園"mama啦.   

原帖由 肥_妹_仔 於 10-12-16 01:36 發表
既然大家小朋友都做同學仔, 不如我地集合o下上午/下午班名單, 大家可以交流o下呀?
ID Name       facebook A/C                     yy/mm
肥_妹_仔  [email protected] 0809 下午班

最好add我時,再比個 ...

洗唔洗開個新topic呀!?
肥_妹_仔   [email protected] 0809 下午班
珈珈1024   [email protected]          0810 下午班

原帖由 珈珈1024 於 10-12-16 16:02 發表

洗唔洗開個新topic呀!?
肥_妹_仔   [email protected] 0809 下午班
珈珈1024   [email protected]          0810 下午班 ...

聖母無玷聖心幼稚園 區都有一個類似既topic

我要揍兩個仔, 所以好少上呀.  係邊到定開個topic呢?

原帖由 0o...雯雯...o0 於 10-12-16 17:45 發表

聖母無玷聖心幼稚園 區都有一個類似既topic

原帖由 肥_妹_仔 於 10-12-16 21:59 發表
我要揍兩個仔, 所以好少上呀.  係邊到定開個topic呢?

http://forum.edu-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=431&page=1

回覆 13# 0o...雯雯...o0 的文章

唔該晒...雯雯
原來昨天星期三家長會收第2批信架, 多數都係下午班, 我等後補既位唔知係咪要等埋第2批d家長唔交留位費我才有機會補上呢? 不過我都放棄架喇...

回復 2# 0o...雯雯...o0 的帖子

Thanks, 我已報到了.  ^^"
‹ 上一主題|下一主題