用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖嘉勒小學暨幼稚園 St.claire's你收到信未???
樓主: chloema622
go

St.claire's你收到信未??? [複製鏈接]

但好似有媽咪呢兩日 CALL 過學校, 學校答話岩岩寄出 RESULT, 呢兩日應該收到喎.  而家即係點呢?  好心急囉~

唉…無端失眠咗兩晚,真唔底!

有無打左比學校既媽咪 clarify 下...thanks ~

原帖由 Tazman 於 10-12-8 09:01 發表
但好似有媽咪呢兩日 CALL 過學校, 學校答話岩岩寄出 RESULT, 呢兩日應該收到喎.  而家即係點呢?  好心急囉~

Have asked the school, we will receive the letters in these two days.

簽名被屏蔽

今個星期好多學校要交留位費,早d知就最好啦
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

good...真係夜長夢多...想快 d 了左件心事 ~

有得揀既媽咪都好丫...要比好多間留位費係好事黎架~
原帖由 brrbaby2007 於 10-12-8 09:29 發表
今個星期好多學校要交留位費,早d知就最好啦

St clare's

I have received the letter. Waiting for PM. Anyone know when is the date for registration? My daughter did not say a word during the interview, but she completed all the tasks.

有無媽咪收到信呀?  如果有, 我想 LUNCH TIME 返屋企呀... 如果無就, 唔趕返去喇...因為真係好趕...KAKA ~

好驚呀!好驚呀!我呢邊郵三點先嚟…

仲未收到呀!打去學校問,佢話今日同明天會收到,如明天都收唔到就10號打去學校check!真係心急死!我落咗樓下開咗2次信箱都無,失望死....

回復 3# DJEY 的帖子

簽名被屏蔽

回復 30# DJEY 的帖子

你住邊區架?咁早收到信?係咪你揀pm所以waiting都係pm?

即係有機會聽日先收到...咁我今日 LUNCH 唔返屋企 LU...不過真係好心急囉~

仲有無人收到信呀?我呢度兩點幾先派信........

大家都好愛呢間學校,希望天主保佑我地一齊入到啦
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

I received it thing morning. A remember one of the teachers asked me if PM is ok for me. I said yes.

Btw, 係咪住HK Island先會有offer?
‹ 上一主題|下一主題