用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 K1 - 香港靈糧堂(上午) vs嶺南(上午), 你會點選? ...
go

K1 - 香港靈糧堂(上午) vs嶺南(上午), 你會點選? [複製鏈接]

香港靈糧堂比較出名, 但課程兩間差不多(偏向淺), super開心的幼稚園。
仔仔現在讀嶺南N1, 你會唔會轉去香港靈糧堂”K1?
   0    0    0    0

I want to know as well. Any comments please?

Really difficult to make the decision.  However, if you don't plan to go to Lingnan Primary for back up, I would prefer LLC which is better than Lingnan.

靈糧啦!

靈糧堂小朋友好似精靈d 喎, 同埋派小學都唔錯...~

原帖由 sh_yip 於 10-12-6 14:25 發表
香港靈糧堂比較出名, 但課程兩間差不多(偏向淺), 係super開心的幼稚園。
仔仔現在讀嶺南N1, 你會唔會轉去”香港靈糧堂”K1?

sh_yip, 我地又見面喇 !! 仲未諗掂啊??

原帖由 charmmykk 於 10-12-7 00:05 發表
靈糧堂小朋友好似精靈d 喎, 同埋派小學都唔錯...~

Thanks for your views.   靈糧堂就活d, 嶺南就舊式d .... 但又驚靈糧堂太free, 小一會追得勁辛苦 .... 真係煩

我覺得靈糧好啲.
教學模式新穎,老師活潑啲.
‹ 上一主題|下一主題