用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 有無人會報游泳班
go

有無人會報游泳班 [複製鏈接]

收到通告(廣告)有1-4月游泳班報, 想個仔學游水, 但又驚1-4月會凍親 (雖然係暖水池)? 暑假報又驚多人!
   0    0    0    0

原帖由 davywm 於 10-12-6 11:45 發表
收到通告(廣告)有1-4月游泳班報, 想個仔學游水, 但又驚1-4月會凍親 (雖然係暖水池)? 暑假報又驚多人!mouth:" />

我等下一期先報..個仔身體唔好再凍親我唔知點算.

係呀, 仲要預埋小朋友病咗會游唔到水; 同埋1-2月都會凍, 上水時实震到飛起, 如果小朋友身体差d, 都好易凍親。

回覆 1# relaxma 的文章

照咁睇都係等下一期先報, 佢有2-3歲預備班, 我可以幫細佬報埋, yeah

阿仔由九月已經開始係學游泳。水溫三十一度,室內有開暖爐。再加上著保溫泳衣。上完堂我即刻俾暖水佢飲。
阿仔學得好開心。每次上堂看見他好認真,好commit落去學習,我都好開心。

回復 1# My-BeeBoy 的帖子

hi my-beeboy: 我想問係咪要自己接送, 無校車?

Hi,你好!
係呀!要自己管接送。而且阿仔係星期日學游泳,所以唔會有校車。

回覆 1# My-BeeBoy 的文章

THANKS! My-BeeBoy
‹ 上一主題|下一主題