用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問york老師好唔好?孩子在學校生活開心嗎?校車足夠嗎? ...
go

請問york老師好唔好?孩子在學校生活開心嗎?校車足夠嗎? [複製鏈接]

如題, thanks
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 mcki 於 10-12-3 00:38 發表
如題, thanks
我囡K1, 返學好開心, 老師有D都幾嚴, 但So far 覺得好好。

醒目開學勳章

校車方面, 我見york有好多校車, 但都睇下你本身住那一區。

是呀!我女女都好鍾意返學
個女返左4個月就會不停嘗試同你講英文呀!!
學生有咩事會即刻打電話比你
而且老師都好樂意同家長聯絡
校車方面,全港各區都有,最少有廿條線
去過接亞女放學,有超多車呀!!
我知道只係觀塘線都已經有2條線

我都覺得好好,英文好明顯講緊句子,我小朋友讀PN,普通話都有學,呢D野我自己之前都冇教~自理能力都有教,其實真係幾好,係出面D人成日有心唱衰間學校者

我都想知多d有關校車的安排;往返青衣的校車是怎麼走的?地鐵站會是放學的首站和返學的尾站嗎?

Support support, feel that I have made the right choice for my kid to study at York and my kid also enjoys the school life.
The education overall is quite well rounded.

原帖由 Jeco 於 10-12-3 10:09 發表
我囝囝都係K1, 返左學4個月, 老師好清楚囝囝既性格, 老師好有愛心, 我囝囝係個好內儉既人, 但老師都能夠打破佢既沈默! HAHA... 囝囝好鐘意返學, 又鐘意做功課(好簡單油吓顏色, 畫吓線!)
校車方面, 我囝囝亦都搭得好 ...

點解好似講緊我個仔咁嘅, 哈哈!
‹ 上一主題|下一主題