用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟思幼稚園 2011-12 PN1 已比留位費ga家長入來傾下
go

2011-12 PN1 已比留位費ga家長入來傾下 [複製鏈接]

2011-12 PN1 已比留位費ga家長, 大家覺得離間學校點呀?
我上網見d什麼升學專家"趙x 德"經常推介 klt 啟思, 你哋有咩意見呢?
e+有 klt  啟思 & klt 迦南(金巴倫道)offer, 都唔知點揀好??
   0    0    0    0

HI tychu97~~
我個囡都係來年N1班(PM)正取生,
一路睇有關klt 啟思嘅comment都係好好的,所以我放棄左in迦南(金巴倫道)同樂基。
但今日睇「談幼兒園」果邊,有個post彈到klt 啟思好差好差,睇完我驚驚地呀...:(
你自己點睇?因為我上次冇去到開放日,所以了解得唔算太深入~~我都係靠睇bk咋

hi rachel1224
我都有睇到個 post, 佢只係講啟思無講邊間,不過人係有好多種ga, 就算學校唔岩佢,都唔應該不斷咁post, 唔明佢有咩居心。
老師都係人,都有好同唔好,每間學校都有人中意同唔中意, bk 睇得太多...
最終都係朋自己感覺或者問有子女就讀該校的朋友會好d, 明報果位升學專家"趙榮德"都經常推介klt 啟思,你可以search下
我姪女之前就讀klt啟思, 讀得好開心,返學放學時老師都會在門口接送,又會走去同老師擁抱, interview當日雖然人好多,但都好流暢,有d家長又要報 kln tong d 學校(例牌人多),又要呻人多,又嘈又等得耐,其實報得klt d 學校都要預左啦!
我有兩間offer後都無去in hkps & 芳芳,就係唔想同人壁,我兩間都比左留位費,不過重未決定讀邊間??
原帖由 rachel1224 於 10-12-4 21:38 發表
HI tychu97~~
我個囡都係來年N1班(PM)正取生,
一路睇有關klt 啟思嘅comment都係好好的,所以我放棄左in迦南(金巴倫道)同樂基。
但今日睇「談幼兒園」果邊,有個post彈到klt 啟思好差好差,睇完我驚驚地呀...:(
你自己點睇 ...

醒目開學勳章

‹ 上一主題|下一主題