用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 你地會點排呀(創價,民生,培正)~~
go

你地會點排呀(創價,民生,培正)~~ [複製鏈接]

好想知你地會點排幫幫手!!!
   0    0    0    0

原帖由 拾仔 於 10-11-30 12:35 發表
好想知你地會點排幫幫手!!!:kissyou:

我上年係無去in創價因為民生同時間in
去左in民生
最後民生同培正我 選左培正
所以比我排應該係

培正
民生
創價

same, 培正,民生,創價

原帖由 NICOLE123 於 10-11-30 12:50 發表

我上年係無去in創價因為民生同時間in
去左in民生
最後民生同培正我 選左培正
所以比我排應該係

培正
民生
創價

回覆 2# NICOLE123 的文章

係呀因為我上星期六去in培正感覺唔係咁好,d老師黑口黑面.......我個心係想個女讀培正,不過in埋創價感覺最好d老師好似好好咁,間學校又新又靚.........而民生in完覺得都係咁啦,因為我貪佢地一條龍........所以如果個兩間收都唔知點好........其實創價真係無咁好?

原帖由 拾仔 於 10-11-30 13:56 發表
係呀因為我上星期六去in培正感覺唔係咁好,d老師黑口黑面.......我個心係想個女讀培正,不過in埋創價感覺最好d老師好似好好咁,間學校又新又靚.........而民生in完覺得都係咁啦,因為我貪佢地一條龍........所以如果個兩 ...

創價唔係唔好.
不過真係好擔心上小一
如果你自己小學有back up (母校)當然唔洗太擔心
不過如果上左開心幼稚園又無小學back up 到時我怕會後悔同埋我驚小朋友升小一好難適應
有時學校既硬件 (學舍)我唔係太擔心最緊要係軟件
至於你話老師既態度我就真係覺得見人見智
可能咁岩你果日見度果個老師心情唔好
我都見到有人係呢度講又一村既老師笑容太好.令人擔心...

回覆 1# NICOLE123 的文章

你咁講又真係好啱聽........其實我真係有擔心過亞女開心3年之後都唔知點架,又好怕培正同民生好多功課做,不過而家都係等,有結果再算....好多謝你意見~~~

For parents decided to send children to PC, you can know more about PC Primary School at below Link
http://forum.edu-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=172
In fact, some parents of PC Primary students seem quite dissatisfying PC Teaching arrangemetn.

oh我而家都只好等結果好鬼心急~~~
‹ 上一主題|下一主題