用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 如果咁好彩....你地會點揀?
go

如果咁好彩....你地會點揀? [複製鏈接]

德信 -> 收左入上午班
創價->等結果
救世軍卜凱賽琳->下星期見
聖羅撒->11Dec見

如果.....咁好彩間間都收, 比你地會點揀? 幫幫手呀, 唔該!

p.s: 本人住34校網, 天主教
   0    0    0    0

原帖由 gozzila 於 10-11-27 21:06 發表
德信 -> 收左入上午班
創價->等結果
救世軍卜凱賽琳->下星期見
聖羅撒->11Dec見

如果.....咁好彩間間都收, 比你地會點揀? 幫幫手呀, 唔該!

p.s: 本人住34校網, 天主教 ...

boy or girl??

IF GIRL

聖羅撒

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-27 22:00 發表
IF GIRL

聖羅撒

你好呀! 我的是孖囡, 咁...請問聖羅撒係咪真係無英文老師? 咁聖羅撒小學好的嗎? 入返機會大嗎?

原帖由 gozzila 於 10-11-27 22:11 發表

你好呀! 我的是孖囡, 咁...請問聖羅撒係咪真係無英文老師? 咁聖羅撒小學好的嗎? 入返機會大嗎?

女緊係聖羅撒啦
德信係男校..你為咩考?

原帖由 NICOLE123 於 10-11-27 22:15 發表

女緊係聖羅撒啦
德信係男校..你為咩考?

因為無乜天主教學校揀麻.....好出名果d我又唔想去, 因為比自己同對囡都會有壓力, 我想佢地有快樂童年咁羅, 又要近屋企方便我奶奶幫手揍返學放學, 咪都試下羅, 都無念過ok左. 其實我就心最like係創價/St Rose, 不過唔知得唔得, 就算救世軍同德信都我念好過保良局常樂掛?

其實我唔清楚聖羅撒的, 但係以你所 IN 左既睇, 最好係佢!!

另外, 聖羅撒小學係津小, 你話你係天主教, 咁你都有20分. 我估都未必冇機, 但係, 呢幾年既出生率都超高, 所以, 首輪20分係咪入到就未知之數. 但你亦係34網, 咁自行唔得, 都仲有大抽獎. 值得揀佢.

另外, 34網大部份都揀左協恩, 所以入聖羅撒都易協恩D啦.

原帖由 gozzila 於 27-11-2010 10:11 PM 發表

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-27 22:27 發表
其實我唔清楚聖羅撒的, 但係以你所 IN 左既睇, 最好係佢!!

另外, 聖羅撒小學係津小, 你話你係天主教, 咁你都有20分. 我估都未必冇機, 但係, 呢幾年既出生率都超高, 所以, 首輪20分係咪入到就未知之數. 但你亦係34網 ...

同意你既講法

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-27 22:27 發表

另外, 聖羅撒小學係津小, 你話你係天主教, 咁你都有20分. 我估都未必冇機, 但係, 呢幾年既出生率都超高, 所以, 首輪20分係咪入到就未知之數. 但你亦係34網 ...

唉....不過, 德信要四號前註冊.....十五十六.....

唉....不過, 德信要四號前註冊.....十五十六.....

原帖由 NICOLE123 於 10-11-27 22:30 發表

同意你既講法

如排位, 請問各下會點排呢, 謝謝!
‹ 上一主題|下一主題