用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正今日in啦!
樓主: MBK
go

培正今日in啦! [複製鏈接]

我想問下,你地張黃色收據後面有無老師係度簽左名呢?

原帖由 MEOWKLP 於 10-11-30 16:14 發表
我想問下,你地張黃色收據後面有無老師係度簽左名呢?

yes 講明要簽名

老師應該响所有in完嘅小朋友張飛後面簽名的

oh no! 原來係我諗多左! haha....

看了培小的討論區,有些家長好像不太滿意培小教學的安排. 家長有了解多些培幼培小的實況以作比較.
http://forum.edu-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=172&page=1

原帖由 mandymok219 於 10-11-30 16:04 發表
是成組人一齊排隊出來

oh... 咁我個仔係自己一個俾老師拖出嚟, 100%係被out的

原帖由 s(5) 於 10-11-30 15:35 發表
我想問正常嚟講, 如果小朋友無喊, 係唔係應該成組人in完一齊出嚟, 定係老師in完一個就拖一個出嚟架?

係ar, 我個仔個時都係1組人出黎,上年係送部玩具相機

原帖由 elainetam 於 10-11-29 10:01 發表
我隻豬都唔肯自己入去呀~ 我入左去, 但係d問題無電話號碼咁難, 個進度好快!
坐低老師就叫小朋友比張面試紙佢, 問1)佢叫咩名, 跟住問2)小朋友張相入面果個係邊個, 3)眼耳口鼻 , 4)有card紙問係咩黎, 問左我仔有車, 雪 ...

i want to know did the childrens seated together in 1 table and need to share the toys (on the table) to play or each child seated in 1 table separately?

原帖由 elainetam 於 10-11-29 10:01 發表
我隻豬都唔肯自己入去呀~ 我入左去, 但係d問題無電話號碼咁難, 個進度好快!
坐低老師就叫小朋友比張面試紙佢, 問1)佢叫咩名, 跟住問2)小朋友張相入面果個係邊個, 3)眼耳口鼻 , 4)有card紙問係咩黎, 問左我仔有車, 雪 ...

besides, u said the teacher would not ask if the child didnt answer means she would not ask her further questions or would not ask the same question and move forward to ask the next question?
‹ 上一主題|下一主題