用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿天主教小學 請問今年有冇15分入到?
go

請問今年有冇15分入到? [複製鏈接]

出年到我個女, 想做定資料搜集.
   0    0    0    0

醒目開學勳章

有:
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2256577&extra=page%3D1
原帖由 superp7 於 10-11-24 17:08 發表
出年到我個女, 想做定資料搜集.

回覆 1# YongXin 的文章

TKS A LOT ! This helps me a lot.

醒目開學勳章

我都係07/08年度15分入既,不過0個時一班有37人,位多0的咁多;依家一班30人,但係都仍然有15分入到。

總之有slim chance可以15分入到。

原帖由 superp7 於 10-11-25 11:00 發表
TKS A LOT ! This helps me a lot.

My friend's daughter from 聖瑪加利大kindergarten also got a seat with 15marks.  She said that every yr, a lot of girls were from that kindergarten

真係要講好彩數, 隨著出生率增長,出年阿女既競爭又大啲.....
但自行排位唔係唔洗填幼稚園既咩?
我當年就係諗住讀番天主教幼稚園,機會會大啲,所以放棄咗真光..........

醒目開學勳章

首輪(其實次輪都係)同讀邊間幼稚園茅關。

首輪係計分,只不過天主教幼稚園既小朋友本身係天主教徒既話,咁就可以攞到0個5分宗教分,入到心儀天主教小學既機會大0的。

原帖由 superp7 於 10-11-25 14:42 發表
真係要講好彩數, 隨著出生率增長,出年阿女既競爭又大啲.....
但自行排位唔係唔洗填幼稚園既咩?
我當年就係諗住讀番天主教幼稚園,機會會大啲,所以放棄咗真光.......... ...

回覆 1# YongXin 的文章

咁我真係計錯數,應該讀真光,起碼有小學做咗back up 先.....

WE HAVE A SEAT THANKS GOD - 15 POINTS

恭喜哂!

原帖由 mayto 於 10-11-26 13:33 發表
WE HAVE A SEAT THANKS GOD - 15 POINTS

15 points can enter?
wow that is gd
‹ 上一主題|下一主題