用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培道有信喇!!!
樓主: davywm
go

培道有信喇!!! [複製鏈接]

今日收到培道am offer 信 , 好開心, 好suprise(以為27nov先會有)
   0    0    0    0

回覆 1# bibikids119 的文章

我住葵涌區, 唔知有無校車到呢?
bibikids119:你住邊區?培道係咪你心儀學校?

回覆 1# bbmuimui 的文章

bbmuimui: 恭喜晒!

回覆 4# bibikids119 的文章

bibikids119: 其實今次細佬無話特別心儀邊間, 但我最初心儀九龍靈糧堂全日但waiting, 宜家就俾左屋企對面一間全日班留位費(因老c好好), 但都會俾埋培道, 出年再諗真d細佬條路點行(因出年會報哥哥讀緊o哥間....亦係我同c6最心儀的 ),若民生都收亦會俾$$$$

回覆 12# bbmuimui 的文章

bbmuimui: 我近雍雅軒哥頭, 希望有校車啦! 我想請問民生多唔多親子功課做?(我一廂情願覺得in民生時都表現幾好....不過in tt時我都咁諗不過都被reject
btw 阿仔係0811細b

回覆 2# bibikids119 的文章

因為哥哥讀緊pc , 佢唔收細仔所以一係搵到間好好o既學校, 一係就repeat 再考pc

回覆 1# chingmabonnie 的文章

我ino哥陣都幾多人, 不過以其他kg經驗, 有offer的會收信先.....
‹ 上一主題|下一主題