用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培道有信喇!!!
go

培道有信喇!!! [複製鏈接]

今日收到培道am offer 信 , 好開心, 好suprise(以為27nov先會有)
   0    0    0    0

我都有信呀,係上午班offer呀,我都好suprise呀!!!!!!

原帖由 davywm 於 10-11-23 13:38 發表
今日收到培道am offer 信 , 好開心, 好suprise(以為27nov先會有)

回覆 1# bibikids119 的文章

我住葵涌區, 唔知有無校車到呢?
bibikids119:你住邊區?培道係咪你心儀學校?

我住kwun tong架!
其實都唔係最心儀,因為仲會in培正,民生等...但都會照交留位費先,因有小學做back up麻!咁呢間又係咪你首選呀,仲有冇其他offer呢?
應該都有校車到的,不過可能價錢會高啲Lo!
原帖由 davywm 於 10-11-23 14:41 發表
我住葵涌區, 唔知有無校車到呢?
bibikids119:你住邊區?培道係咪你心儀學校?

你地攪到我有d緊張tim!
仲未放工返屋企check...

我都收到喇, 收左阿仔pm呀, 我都好開心呀, 阿仔終於破蛋喇...唔駛做waiting皇喇....哈哈^^

回覆 1# bbmuimui 的文章

bbmuimui: 恭喜晒!

回覆 4# bibikids119 的文章

bibikids119: 其實今次細佬無話特別心儀邊間, 但我最初心儀九龍靈糧堂全日但waiting, 宜家就俾左屋企對面一間全日班留位費(因老c好好), 但都會俾埋培道, 出年再諗真d細佬條路點行(因出年會報哥哥讀緊o哥間....亦係我同c6最心儀的 ),若民生都收亦會俾$$$$

原帖由 davywm 於 10-11-23 18:54 發表
bibikids119: 其實今次細佬無話特別心儀邊間, 但我最初心儀九龍靈糧堂全日但waiting, 宜家就俾左屋企對面一間全日班留位費(因老c好好), 但都會俾埋培道, 出年再諗真d細佬條路點行(因出年會報哥哥讀緊o哥間....亦係我 ...

davywm:
thx. 我都係住葵涌呀, 我見過有培道校車.
其實我都係最想阿仔讀munsang 呀, 因為我大女依家讀緊munsang K3, 我都好想佢兩姐弟讀埋同一間呀 .

收咗囡囡pm呀! 培道喺第一間in(暫時只in了兩間,還有8間未in)現在有offer在手冇咁驚啦 ,因為嚟間都喺頭4名心水,照交留位費,等in完培正,民生等...先再算喇!

我都收到pm offer. 但我想請問大家面試當天有沒有帶小朋友去過面試室隔離個toilet?
我入過去發覺沒有小朋友size的坐廁, 覺得很是奇怪, 是否學校沒有呢?

我都收左信喇, 係PM

首選亦是培正 & 宣幼.

想問下, 有 AM OFFER 既你地, 小朋友係咪6月或之前出世呢?

我女女, 8月B, 收了PM CLASS.

TKS

今日我都收到PM offer.

大家好..我都有offer..係am...我女係12月細女
原帖由 QueenieYan 於 10-11-23 21:18 發表
今日我都收到PM offer.

我個女落選咗! 咁係唔係一D機會都無架!!!

hi, everyone ... my daughter 0806bb have PM offer ...

恭喜大家呀,你們就好啦,收到offer letter,我現在好驚,因為未收到信,據過往經驗,遲收信一定無希望,又落空了

我都係住觀塘, 囡囡收到AM offer 大b.  同你一樣仲會 等培正, 民生, 創價, 協恩等.. 唯有交住留位費先....

原帖由 bibikids119 於 10-11-23 15:57 發表
我住kwun tong架!
其實都唔係最心儀,因為仲會in培正,民生等...但都會照交留位費先,因有小學做back up麻!咁呢間又係咪你首選呀,仲有冇其他offer呢?
應該都有校車到的,不過可能價錢會高啲Lo!
...

0801 大B PM Class.
‹ 上一主題|下一主題