用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 20分 Marymount 失敗咗.....
go

20分 Marymount 失敗咗..... [複製鏈接]

而家剩返 DGJS(其他的都無行),感覺機會都係好渺茫,想問大家知唔知太約幾時會收到 DGJS 嘅 Result 呢 ??
唔知仲要擔心幾耐,呢期真係好無心機,越諗就越驚 ~
   0    0    0    0

你係唔係有得2nd IN呀?咁都好叻喎!唔使擔心,天父自有好安排。
原帖由 hddman2004 於 10-11-23 01:56 發表
而家剩返 DGJS(其他的都無行),感覺機會都係好渺茫,想問大家知唔知太約幾時會收到 DGJS 嘅 Result 呢 ??
唔知仲要擔心幾耐,呢期真係好無心機,越諗就越驚 ~ ...

多謝鼓勵 ~

[quote]原帖由 hddman2004 於 10-11-23 01:56 發表

DGJS 12月21日有結果呀,第一次面試已經講過啦

Thanks, 即係仲要忐忑多一個月..........

[quote]原帖由 hddman2004 於 10-11-23 10:34 發表

系呀,我都好心急,得就得,唔得都可以快d放低.

唯一希望仲要係 DGJS.........,五份一機會......
真係好無奈,如果最後要玩大抽獎,個人唔係太鍾意網內嘅小學,所以而家心情真係不太好 ~
希望可以早啲派信出 Result 啦。

好同意呀 !!

寫多d信去曾經考過的學校, 睇下有無機會喇. 唔開心都無補於事.

知道 !!
齋等都唔係辦法,自己都 try 吓先,多謝提醒。

so far有無人20分入到呢?  唔通好多old girls? 家姐o係度讀唔係好多, 因為total自行收生都係收左60個, 舊年都64個啦? 有無人可以分享下?

Yes, my kid's classmate got in with 20 marks.  
She is very lucky.  So far, i just knew one.

I think there is quite a number of siblings this years.  Just from my kid's kindergarten, I already know 6 of them.  

原帖由 nataliepsc 於 10-11-25 00:44 發表
so far有無人20分入到呢?  唔通好多old girls? 家姐o係度讀唔係好多, 因為total自行收生都係收左60個, 舊年都64個啦? 有無人可以分享下?

‹ 上一主題|下一主題