用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 1120 IN浸幼
go

1120 IN浸幼 [複製鏈接]

昨日3點去浸幼INTERVIEW, 感覺幾好.
學校真係按照原定既時間作出安排, 家長又唔洗花好多等候既時間, 亦唔會出現一大堆人迫埋一齊冇氣抖咁.
IN既時候小朋友坐埋一齊玩, 4PAIR家長vs兩位miss, 大家互相發表, 感覺輕鬆自然.
係我in咁多間入面覺得最舒服既一間.
值得讚一讚佢地既安排.
   0    0    0    0

hehe,我都覺得好舒服,大家真係當傾下計,雖然我都有prepare,不過臨場唔記得哂,自由發揮,因為我係c位,所以都可以聽下人地a,b講完先到我,偷下雞...

就算佢有暗暗觀察我個b而俾comment我都唔知...至少唔會睇住佢應該識答既問題而答唔到,個心係又急又煩.

回覆 2# klm402 的文章

我有d搞唔清楚, 我想問你地講緊係?
'九龍城浸信會幼稚園'
定係
"香港浸會大學附屬幼稚園"
定係
"KOWLOON BAPTIST CHURCH KINDERGARTEN"

I went there too, it was very smooth. I like that school. But they don't have reply yet.
‹ 上一主題|下一主題