用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 新冇家長聽了今晚p1,2的家長會呀
go

新冇家長聽了今晚p1,2的家長會呀 [複製鏈接]

請分享講物東東, 因有要事沒出席......thanks
   0    0    0    0

Final confirmed ~ EC 會呈分
Learning & Teaching

原帖由 bebe_c 於 10-11-19 22:45 發表
請分享講物東東, 因有要事沒出席......thanks

我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

原帖由 PHmami 於 10-11-19 22:55 發表

我都唔係好清楚呈分與否﹐會有甚麼分別。

原帖由 PaPa 於 10-11-20 01:00 AM 發表

我都唔係好清楚呈分與否﹐會有甚麼分別。

又改?

唔係嚒??????

點解咁快又有唔同講法???

Final???唔知遲D又會唔會再有"the last final" or "the last last last last.....final"

真係變幻原是永恆!!!!!

原帖由 PHmami 於 10-11-19 22:55 發表

Ian  媽媽

原帖由 hoyhconnie 於 10-11-21 12:02 AM 發表
唔係嚒??????

Final???唔知遲D又會唔會再有"the last final" or "the last last last last.....final"

有冇程分都吾緊要,反正入EC第一日都諗住12年

其實唔清唔楚的是教局。校長第一次詢問教局,回答的官員說可以呈分同時guarantee 全部直升中學,但後來另一位官員說不可行。校長再次詢問,教局開會後confirm是可以呈分。故事就係咁喇。
校長真係好努力幫我地爭取,希望讓我地有個選擇權。
原帖由 hoyhconnie 於 10-11-21 00:02 發表
唔係嚒??????

‹ 上一主題|下一主題