用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問收到對衝道方方取錄信嗎?
go

請問收到對衝道方方取錄信嗎? [複製鏈接]

請問收到對衝道方方取錄信嗎?

0    0    0    0

對衝道方方 not yet! 唔知點解咁耐!

今日收到啦. 双語班有冇国語? 国際班教英文時間会唔会長D?

收到了, pm offer. 我過了deadline 才交form, 學校一早已說明就算收都是收pm 位。另外, 我填表時選了雙語班, 明天會打去問下可唔可以轉國際班。

收到啦. 我都係PM Offer

我都收到offer letter 了, 不過諗緊交唔交留位費好....呢間學校, 我見呢度既comment 都係好壞參半, 英文程度好, 亦有人話佢學舍舊, 不過我去過就覺得可以接受, 不過地點就真係唔就腳, 比金巴倫道果邊更唔方便...
老師就一般啦, 當日佢地既staff 同老師都好有禮貌, 不過interview 我地果2位老師, 我就覺得佢地有點舊派, 我怕佢地教而家既小朋友會唔會太家長式呢?
仲有幾日俾我諗, 你地有都打算留位或俾小朋友入讀嗎? THINK 都收左我阿女, 點揀好呢?

I prefer Think > Fulful.

我都收到信la, NJ WD Int'l, 因為係細b, 依家得方方有得in咋

我都係得方方in, 亦都收左am班, 但我揀太子道既, 上次問原來太子道果間係貴過九龍塘嫁, 但唔知點解, 我又無visit過, 所以可能要諗下可唔可以去visit下, 睇下邊間好d!
ps: 如果think收, 咁我估think好d wor!

我都收到信了, AM Int'l, 因為個囡係細女, 暫時只有佢同英藝有得 in 和取錄了, 兩間都會交留位費, 其實我覺得方方九龍塘校舍雖然係舊些, 但都好大和感覺幾舒服, 唔知我們的子女會不會做到同學呢?

我阿女都收左am班, 上次去interview, 發現對面係地盤將會起樓, 我覺得可能會影響上課....

那麼星期六交留位費時要看清楚了, 謝謝~

我仲嗯緊交唔交留位費, 之前交了2間, 方方其實都係後備。你地呢, 交左幾多間?

我個囡係細女呀, 所以暫時只有兩間收, 所以兩間都要交留位費先, 你交左邊兩間呀?

原帖由 LunB 於 10-11-25 00:00 發表
我仲嗯緊交唔交留位費, 之前交了2間, 方方其實都係後備。你地呢, 交左幾多間?

我會交呀, 因為細囡, 依家得方方收, 其他報咗都要等出年3-4月, 大b唔要個位至有機會

原帖由 馮師奶 於 10-11-24 15:51 發表
我阿女都收左am班, 上次去interview, 發現對面係地盤將會起樓, 我覺得可能會影響上課....

係喎, 我冇諗呢個問題添, 不過我覺得方方啲老師都幾好人, 帶參觀個老師仲好留意到我個囡,係未in之前做過咩都知, 仲同我囡囡玩咗一陣添, 感覺幾warm;  我之前去過幾間open day, 有啲老師真係唔得
‹ 上一主題|下一主題