用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 觀塘 - 聖若瑟 St. Jo 收信呀!
go

觀塘 - 聖若瑟 St. Jo 收信呀!

醒目開學勳章

今曰咁啱放假, 可親自收取錄信

received already???

原帖由 hellojl 於 10-11-18 12:20 發表
今曰咁啱放假, 可親自收取錄信
[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

醒目開學勳章

Yes ar, received.

ur son was accepted?? Congratulations ar.....

Start to nervous tim.....as my son's performance is always............

原帖由 hellojl 於 10-11-18 12:26 發表
[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

手又震了....很緊張. 我15分鍾後會落樓接仔仔, 我估未派到, 如果冇, 就要2點喇.....

超心跳.

add oil ar

u still good la.......
i need to wait till i off..........i live in NT.......if today no........i need to wait till tomorrow tim ar...=_=

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-18 12:30 發表
手又震了....很緊張. 我15分鍾後會落樓接仔仔, 我估未派到, 如果冇, 就要2點喇.....

超心跳.

樓主, 問一問你, 你仔仔有冇講比你聽INTERVIEW 當日佢答成點?

好緊張, 我仔仔話當日係玩積 ONLY, 問係乜顏色. 我好驚係老師覺得佢唔岩所以唔考佢....V_V

hellojl,

請問你在邊區住, 禁快收到信嫁.

gabmama

原帖由 hellojl 於 10-11-18 12:26 發表

醒目開學勳章

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-18 12:30 發表

超心跳.

我要今晚先知.

預祝你成功.  加油.

我都收到取錄信

醒目開學勳章

原帖由 danielmama 於 10-11-18 13:00 發表
我都收到取錄信

恭喜晒....

唔知我今晚會 定係

Congratulations to all the parents who received the letters.

Please let me whether they need to registrate on Nov 24?  Thanks!

只係得一封中電既信.
我睇埋其他人信箱, 好多都係得一封中電既信. 我估可能係中電既脹單個別派.

等到3點, 冇就凍過水了.

有時可能遲一日的,我要等今晚放工返屋企才知道.

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-18 13:44 發表
只係得一封中電既信.
我睇埋其他人信箱, 好多都係得一封中電既信. 我估可能係中電既脹單個別派.

等到3點, 冇就凍過水了.

醒目開學勳章

收到信喇,註冊日係11月25日, 8:30AM-3:00PM.

上次收DBS 的2ND IN 信, 都係同一日就有. 希望晏D真係有啦.

我厚住面皮問D會所員工派左信未, 佢地又話唔知.....

原帖由 wkceci 於 18-11-2010 01:58 PM 發表
有時可能遲一日的,我要等今晚放工返屋企才知道.

希望大家嘅結果都係 , 一定要加油~
哩排真係好痛苦, 希望-->等-->失望-->再失望+情緒低落-->再再失望+跌落深淵-->曙光初露(第一間收)-->驚喜, 有得揀(第二間收)......簡直人都癲

DANIELMAMA

你好, 我響另一D FORUM 知道你仔仔係KV仔. 我仔仔都係, 佢又係叫DANIEL...^^

但係. 我唔敢抱咁大期望了!!!

你仔仔都好叻仔呀, 有2個OFFER. 第一個係邊間呀?

互勉.

SUPER SUPER HAPPY!!!

有信喇.....YEAH!!!!!!

定心丸一粒, 多謝ST.JOE

congratulation for all parents they receive letters...... I've to check this evening.......