用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 有無2011年會讀K1 O既朋友仔呀?
go

有無2011年會讀K1 O既朋友仔呀? [複製鏈接]

HELLO, 有無人已經/會交留位費FOR下年讀K1 O既朋友仔呀?? 一齊入黎傾下..
   0    0    0    0

收咗阿仔讀PM,interview時十問九唔應,但老師叫做的全部做到.
而家阿仔讀PM PN, 因佢早上如早起身會好攰扭眼瞓, 加上爸爸想晚上同阿仔玩耐D, 所以好苦惱,考慮緊寫唔寫信轉AM

回覆 1# bbfai 的文章

我就收左AM, 不過我未交留位呀..我諗注都係坐校車咋..

Hi 同學仔家長,我仔都係AM收咗,我住土瓜灣搭校車要早一個鐘上車,好得人驚!你地住邊區呀?
原帖由 persist01 於 10-11-17 17:36 發表

Hi 各位同學仔家長,我個仔都會讀上午班,聽聞搭校車要好早,希望明年有改善啦!我諗要SC同KV有result後,D人先Confirm到會讀!
原帖由 persist01 於 10-11-17 17:36 發表

咁你呢? CFM讀嗎? 定係都等緊其他OFFER? 我都一樣等緊SC. 你咁近學校都要早一個鐘, 咁我住將軍澳校車咪....

原帖由 leecn 於 10-11-18 01:34 發表
Hi 各位同學仔家長,我個仔都會讀上午班,聽聞搭校車要好早,希望明年有改善啦!我諗要SC同KV有result後,D人先Confirm到會讀!

一樣, 我都等緊SC同KV, 不過覺得機會應該好微, 咁多人申請~ 如果將軍澳區有好多小朋友, 可能一車過, 唔使咁早添~
原帖由 persist01 於 10-11-18 10:13 發表
咁你呢? CFM讀嗎? 定係都等緊其他OFFER? 我都一樣等緊SC. 你咁近學校都要早一個鐘, 咁我住將軍澳校車咪....

乜可以唔交留位費住架?怕唔怕無咗個位?

原帖由 persist01 於 10-11-18 10:13 發表

唔係, 係我未到deadline, 我好遲先去interview呀..

原帖由 tikhimma 於 10-11-18 22:32 發表
乜可以唔交留位費住架?怕唔怕無咗個位?

kv 係咪根德園o者係? 幾時in架? 幾時有result??

原帖由 leecn 於 10-11-18 12:36 發表
一樣, 我都等緊SC同KV, 不過覺得機會應該好微, 咁多人申請~ 如果將軍澳區有好多小朋友, 可能一車過, 唔使咁早添~  

係根德園丫, 同SC差唔多時間IN, 3-4 WEEKS有消息~
原帖由 persist01 於 10-11-19 00:41 發表
kv 係咪根德園o者係? 幾時in架? 幾時有result??

我今個星期六先in......都唔知仲有無位......

hi allung, 放心啦,應該仲有位...

囡囡上星期六見完, 尋日已經收到取錄信啦!  加油啦!

原帖由 allung 於 10-11-25 14:21 發表
我今個星期六先in......都唔知仲有無位......

hi persis01, 你好呀!
我囡囡都收到am offer, 遲d會去交留位費!  你幾時deadline要交呀?  我都住喺將軍澳架... 你住邊個站呀?

咁你諗住讀KV 定SN呀?
KV你幾多號IN 架? 我11/6IN 咗 KV,到依家都未有信,但我聽人講不被取錄都有信架喎...

原帖由 RC-mama 於 10-11-25 15:39 發表
hi allung, 放心啦,應該仲有位...

囡囡上星期六見完, 尋日已經收到取錄信啦!  加油啦!

回覆 2# RC-mama 的文章

OH, 今日收到ST. CAT WAITING...決定讀ST. NIC. LU, 你地呢? 今日收到信未呀??

我上星期交左留位喇,你呢? 你小朋友係08年細BB定大BB呀?

Hi, My daughter Charis enrolled in the am class next year. Nice to meet you all.
原帖由 persist01 於 10-11-30 22:06 發表
OH, 今日收到ST. CAT WAITING...決定讀ST. NIC. LU, 你地呢? 今日收到信未呀??

我上星期交左留位喇,你呢? 你小朋友係08年細BB定大BB呀?

Me too. St Cat waiting. 明年讀SN AM, 0809仔仔~ 你地呢?
原帖由 persist01 於 10-11-30 22:06 發表

大家好, 阿囝收到SN pm offer啦! 好開心, 我下個月會搬去將軍澳, 到時都坐校車, 希望多啲將軍澳朋友仔啦! 可以一車過就好喇!

i live in tko too. my son will study pm class. nice to meet u.
‹ 上一主題|下一主題