用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到迦南取錄信未
樓主: whychan777
go

收到迦南取錄信未 [複製鏈接]

i received the accpetance offer for Cannan (Caine Rd), my bb is 06/09 baby. AM class

收到信喇....

am class...

簽名被屏蔽

吾好咁快失望.......我呀仔表現都吾好架, 都有諗住吾得

waiting list都即係指學校好想取錄你的小朋友, 只是學位有限喳......

吾好灰心

當初第一間吾收我個仔, 我都好吾開心, 成日愁眉苦臉, 驚好似人地所講, 一間都吾收, 所以我明白你架擔心.......

不過你比起我好, 我係吾收, 吾係Waiting....咪仲hurt

原帖由 joeywongmy 於 10-11-19 16:55 發表
你地就好啦
我個仔係大仔都係WAITING咋

不過我個仔表現麻麻都預左LU

醒目開學勳章

just got offer from waterloo cannan (whole day class)..

迦南(窩打老道)都收左我女女
不過竟然係 AM 唔係全日
仲要係我個女個名隔壁用括號括住 (53)
係教育局網頁我見佢係只收 53 個小朋友
http://www.chsc.hk/kindergarten/tc/schooldetail.asp?ID=86
如果呢個 (53) = 佢係第 53 位小朋友
咁真係好險呀!!!

醒目開學勳章

原帖由 dennispapa 於 10-11-20 18:20 發表
迦南(窩打老道)都收左我女女
不過竟然係 AM 唔係全日
仲要係我個女個名隔壁用括號括住 (53)
係教育局網頁我見佢係只收 53 個小朋友
http://www.chsc.hk/kindergarten/tc/schooldetail.asp?ID=86
如果呢個 (53) = 佢 ...

where u see the '53'? i couldn't find it..??

收左我個仔喇!上午班,佢09年2月出世

迦南幼兒園(窩打老道)收左我個女讀 A.M.
但係我報係報全日... 唉...
迦南幼兒園(窩打老道)既付款便條同封信係
學生姓名:鄧安翹(53)
個 (53) 到底代表乜野呢?
佢係第 53 個小朋友?
如果係就係真好驚險
因為係教育局網頁既紀錄
上年迦南幼兒園(窩打老道)只係收 53 個學生!

53會吾會係代表INTERVIEW NO.......

吾係收生人數呀.............

若果係你目標學校, 係第幾位都無所謂啦...

恭喜............

原帖由 dennispapa 於 10-11-21 16:10 發表
迦南幼兒園(窩打老道)收左我個女讀 A.M.
但係我報係報全日... 唉...
迦南幼兒園(窩打老道)既付款便條同封信係
學生姓名:鄧安翹(53)
個 (53) 到底代表乜野呢?
佢係第 53 個小朋友?
如果係就係真好驚險
因為係教育局網頁 ...
‹ 上一主題|下一主題