用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 祟真k1 interview分享
go

祟真k1 interview分享 [複製鏈接]

大家去左祟真interview未呀,分享一下
   0    0    0    0

唔知你咪講深水步崇真?

第一部份, 晌間房度玩玩具, 唔知呢部份計唔計分第二部份, 去另一間房, 老師播video去projector, 小朋友聽住睇住, 睇0下會唔會跟住做動作
唱完歌, 老師拎故事書講故仔, 期間會問0下小朋友, 書中主角件衫咩色呀, 睇0下佢地反應同認知

講完故仔就完喇, 冇個別再見老師

回覆 1# siujanjan 的文章

Thanks, 咁會唔會問家長問題架?

原帖由 Cavebaby 於 10-11-16 12:05 發表
Thanks, 咁會唔會問家長問題架?

老師每個家長都會問0下, 係咪諗住讀埋佢地0既小學

冇其他0野問0架喇

唔該晒,我知道佢地已經in左第一輪,係咪已經收左d學生架啦?我咁遲先至in,機會係咪好細

原帖由 siujanjan 於 10-11-16 12:26 發表

老師每個家長都會問0下, 係咪諗住讀埋佢地0既小學

冇其他0野問0架喇

原帖由 siujanjan 於 10-11-16 11:37 發表
唔知你咪講深水步崇真?

第一部份, 晌間房度玩玩具, 唔知呢部份計唔計分第二部份, 去另一間房, 老師播video去projector, 小朋友聽住睇住, 睇0下會唔會跟住做動作
唱完歌, 老師拎故事書講故仔, 期間會問0下小朋友, 書 ...

第一部份唔見d老師寫嘢,我估唔計分。
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

原帖由 Cavebaby 於 10-11-16 15:06 發表
唔該晒,我知道佢地已經in左第一輪,係咪已經收左d學生架啦?我咁遲先至in,機會係咪好細

我諗佢地會將d學額分開0既
‹ 上一主題|下一主題