用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Tsuen Wan ABC Pathway一問
go

Tsuen Wan ABC Pathway一問 [複製鏈接]

Tsuen Wan ABC Pathway一問
anyone try the "Cambridge's Pre-starter" course?
OK? the teacher will change frequently?
any comments?
Thx
   0    0    0    0

原帖由 Happy2049 於 10-11-14 15:13 發表
anyone try the "Cambridge's Pre-starter" course?
OK? the teacher will change frequently?
Thx

醒目開學勳章

可否介紹下你小朋友在那裡讀緊英文?Thanks

原帖由 maywongsky 於 10-11-16 19:09 發表
我以前住個頭,諗住幫個仔報名,打過電話去問過佢地的課程,因為個staff答得麻麻地...我咪上去問囉!不過,個人感覺唔係咁好,所以無幫小朋友報,轉左去第二間,一讀就3年~ ...

原帖由 Happy2049 於 10-11-14 15:13 發表
Thx

呀仔讀左10個月, 我有4個字送俾佢: "物非所值"
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~ ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~ ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 ~

醒目開學勳章

hahaha~~好攪笑wor......

原帖由 veroshea 於 10-11-17 10:55 發表

醒目開學勳章

How about Kowloon Tong ABC Pathway?

How about Kowloon Tong ABC Pathway?

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 veroshea 於 10-11-17 10:55 發表

你囝囝讀得耐過我囡囡, 我囡囡未完 course 我就同佢退學 lu~~~~
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 yeemelody 於 10-11-17 17:02 發表

都係同一個老闆開........
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

原帖由 miriam 於 10-11-18 11:17 發表

你囝囝讀得耐過我囡囡, 我囡囡未完 course 我就同佢退學 lu~~~~

因為最初我以為可能係我仔仔問題, 所以安排左轉老師, 雖然轉左係好左"少少" 但都唔覺有太大進步, 所以結果都係選擇放棄, 因為以佢既價錢, 起碼可以報到兩至三個類似課程, 如果報三個我相信進度一定俾ABC快囉, 而且又唔會好似佢咁成10人一班, 又玩電腦又睇碟..
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~ ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~ ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 ~

原帖由 yeemelody 於 10-11-17 17:02 發表

可能正校老師質素會好D D, Kowloon Tong我相信分別不大...

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 veroshea 於 10-11-18 12:10 發表
因為最初我以為可能係我仔仔問題, 所以安排左轉老師, 雖然轉左係好左"少少" 但都唔覺有太大進步, 所以結果都係選擇放棄, 因為以佢既價錢, 起碼可以報到兩至三個類似課程, 如果報三個我相信進度一定俾ABC快囉, 而且又唔會好似佢咁成10人一班, 又玩電腦又睇碟..

我用 ABC 一堂既價錢補多少少係第二間已經幫囡囡交到兩堂學費.....

依家呢間讀左兩個月左右已經有進步, ABC ....... 連我囡囡都話淺......

‹ 上一主題|下一主題