用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣天主教領報
go

荃灣天主教領報 [複製鏈接]

領報收我個仔呀! 領報是否課程好深? 有媽媽話這間好難考入, 是否因為課程深? 有無小朋友考到同讀緊? 如何? 如果愉景芳芳; 慧中, 領報,  你們會選那間? 因3間都收呀? 又點解? 可否比多d意見我呀? 謝謝各位...
   0    0    0    0

首先, 課程深唔代表學校好.
根據我睇過功課, 方方>慧中>領報.

呢幾間, 相比起其他同區學校, 應該都唔算太難入. 唔知你要求, 好難話邊間岩你.

領報收左我仔pm class..但我當然想係am class 啦...唔知有無機會轉到呢??
以我所知, 天主教學校都有番咁上下程度..唔會太淺的...

二年前仔仔都有去面試, 個面試完全FEEL唔到佢考架, 但二個MISS好LIKE我個仔, 故此考到AM CLASS,我就好LIKE個校舍, 但奈何需要搭校車, 故此選了另外一間.

原帖由 cherry_bird 於 10-11-15 10:32 發表
領報收左我仔pm class..但我當然想係am class 啦...唔知有無機會轉到呢??
以我所知, 天主教學校都有番咁上下程度..唔會太淺的...

can i know you son the apply no: ma?

boz my son is 027,but we happen the not good experience in here,,also they offer pm class for my son..but i will cancel lor....

can u tell me your son apply no ma?
‹ 上一主題|下一主題