用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣愉景新城方方N1同K1
go

荃灣愉景新城方方N1同K1 [複製鏈接]

有無媽媽可以分享一下呢間N1同埋K1-3好唔好

老師師資
有無愛心
課程如何?  中英文班

謝謝!
   0    0    0    0

Thanks Pertra!

有朋友同我講話方方係活動教學, 課程會淺少少, 升小一時會追得較為辛苦.  

你又點睇呢?

我個女都收左出年n1, 宜家都考慮緊讀唔讀, 因為我前都報左4間, 睇埋其他個幾間得唔得先再決定.

咁請問小一派位通常派到邊間架?

回復 1# luckyho 的帖子

hello, 我個仔讀過1年n1, 不過係國際班,
老師方面, 我個仔班主任係印度人, 就有d難聽, 但係其他老師英文都好好, 好關心學生, 就連d姨姨都好好, 如果坐校車的話, 校車c機同姨姨都非常好人, 返學好warm, 而課程我就覺得淺, 其實係睇下家長想小朋友學幾多, 咁上小學就一定冇問題, 係一間小朋友讀得好開心嘅kinder.

請問方方除左學費之外, 每個月重要交幾多錢其他費用?

我以前係果頭返工, 見到D小朋友落校車後, 有EE推車仔送佢地返學校, 大D既就跟EE行返學校。我見D EE都幾細心, 同小朋友都有傾有講, 好好笑容呢。

除左學費, 每個月冇其他費要比, 1年2次書薄加雜費.

係呀, n1同k1如果坐校車呢, ee會推車接佢地經商場入學校嫁, 因為怕佢地自己行開左.

回覆 9# Pertra 的文章

Pertra, 明年你仔仔會否轉去stafford呀?
‹ 上一主題|下一主題