用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會荊冕堂士德幼稚園 荊冕堂士德的前校長及部份老師去了青衣校 ...
go

荊冕堂士德的前校長及部份老師去了青衣校 [複製鏈接]

in 我個女的便是張校長了, 同場亦見到呢個肥肥地好nice既男老師

http://www.alumni.ied.edu.hk/newsletter/issue11/interview.html

張校長很nice很好人, 希望來緊幾年佢都係青衣校啦
   0    0    0    0

咁知唔知依家士德梁校長係咩來頭呀? 同埋點解會有呢個人事調動安排呢?

据我所知.梁校長之前係第二間聖公會的幼稚園任校長的. 張校長之前係要兼顧青衣及士德校. 後來去咗青衣校. 人事調動也很平常吧! 現在的校長很NICE. 老師都好好. 囝囝一路都讀得很開心. 唯一是之前經常轉英文老師,有點麻煩.希望新老師會一路教下去. 唔知其他校的外籍老師也是否經常有變動?

原帖由 SPL 於 10-11-8 00:00 發表
咁知唔知依家士德梁校長係咩來頭呀? 同埋點解會有呢個人事調動安排呢?

回覆 3# 新在職媽媽 的文章

謝謝您的分享呀~~
之前同阿囡去課室門口等入去interview時, 見到梁校長, 都有同佢打聲招呼, 梁校長真係好nice, 仲安慰我地一陣小朋友interview唔洗咁緊張....
‹ 上一主題|下一主題