用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 葵浸信會 & 青衣啟思幼稚園 上午班(2011年K1)取錄了 ...
go

葵浸信會 & 青衣啟思幼稚園 上午班(2011年K1)取錄了 [複製鏈接]

究竟邊間好點呢??兩間都取錄了女女...有沒家長可以分享下!?
   0    0    0    0

我都想知青衣啟思好唔好?
剛收到信取錄了我個仔全日班

回覆 1# ACBABY 的文章

我先前去過葵浸參觀過, 佢地有獨立校舍, 地方都算大, 見D老師都好有禮貌同笑容, 聽過其他家長讚過間學校好, 小朋友讀得好開心....., 而青衣啟思我冇留意過,比唔到意見~

原帖由 軟弱 於 10-11-4 23:35 發表
我都想知青衣啟思好唔好?
剛收到信取錄了我個仔全日班

我覺得啟思面試時都五系好認真,老師好像無葵浸有愛心...
但是講名氣,就系啟思,我識個老師之前教啟思幼稚園都話啟思是活動式教學,如果相對D 叫坐不定的小朋友學乖可能難D .挨....難選擇..開頭我都想給我女女讀啟思全日班,不過,計埋都要4千蚊1個月都幾貴..你仲報左邊間阿?

原帖由 SPL 於 10-11-4 23:52 發表
我先前去過葵浸參觀過, 佢地有獨立校舍, 地方都算大, 見D老師都好有禮貌同笑容, 聽過其他家長讚過間學校好, 小朋友讀得好開心....., 而青衣啟思我冇留意過,比唔到意見~ ...

我都有去開放日.學校都OK,有D 小學 FEEL
你小朋友讀邊間阿?分享下心得阿

靑衣間麻麻地唔識答都收!!!!

回覆 1# carolchow88 的文章

你BB都 in 左阿?

2間都收左,,
公喜你丫 哈哈

葵涌浸信會都收左我仔仔全日班,
我同仔仔In當日好Like間學校環境,夠大同有室外操場!青衣就唔多清楚wor~!
正常葵涌浸信會應該交晒留位費咯wor~!
你地有無比呀?

原帖由 KarenChris 於 10-11-10 12:24 發表
葵涌浸信會都收左我仔仔全日班,
我同仔仔In當日好Like間學校環境,夠大同有室外操場!青衣就唔多清楚wor~!
正常葵涌浸信會應該交晒留位費咯wor~!
你地有無比呀? ...

今日LAST一日卑留位費(葵浸) .我無去啊....但是會卑啟思留位費..因兩間都是收上午班,只會卑1間..
‹ 上一主題|下一主題