用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有無人好似我咁,等2個月自行結果都覺太耐 ...
go

有無人好似我咁,等2個月自行結果都覺太耐 [複製鏈接]

有無人好似我咁,等2個月自行結果都覺太耐?

如果唔得重要等多半年先知大抽獎,細胞都死清光。

私立直資又無份籮,呻下姐。
   0    0    0    0

Yes, but there are many dailiy routines thing to take care of...too busy to focus on the waiting.  As a responsible parent, we should continue these routines as far as possible.
原帖由 eatcookies 於 10-11-4 12:30 發表

我好明白!2個月......我連2星期都覺得辛苦。

除非有一定分數, 否則都唔好寄望太高, 希望越大,.......
relax..the game just begin...

原帖由 eatcookies 於 10-11-4 12:30 發表

日日諗住當然辛苦la,一分鐘都難過~~
我成日抱住一個信念, 上天會安排一切包括佢要入讀既學校....
即使我小朋友入不到直資/私立名校,都未必係一件壞事, 幾好又沒洗比錢, 分分鐘入到間2,3線既小學, 可以年年考第一tim, 幾好ar....ha ha ha.....
‹ 上一主題|下一主題