用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到比華利幼兒園取錄信
go

收到比華利幼兒園取錄信 [複製鏈接]

請問有冇小朋友收到比華利幼兒園上午班既取錄信?同埋有冇小朋友讀緊依間幼兒園?覺得如何?
   0    0    0    0

回覆 1# Sandytsuihk 的文章

我已收到,但無指定收上、下午班或全日班,淨話注冊費半日几錢,全日几錢咁,你係唔係一樣呢?

我封信都一樣,我已經call去問,一講小朋友的名,個miss好似記得o甘話:記得你報上午班,自己圈埋上午班就得啦。

其實有無人知比華利下年K1共收幾班啊?

原帖由 misialam 於 10-11-4 13:08 發表
我已收到,但無指定收上、下午班或全日班,淨話注冊費半日几錢,全日几錢咁,你係唔係一樣呢?

K1 好似得一班,K1今年開始有學卷用。

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2248951&extra=page%3D1

原來得一班o甘少啊,仲以爲至少兩班添。

我覺得係今年侷用到學券,會多d人報,因侷課程同德寳一樣,學費如果一樣,多數會揀德寳。除非住得近康盛,如果唔係想自己接送都幾唔就腳。

原帖由 yiuyau 於 10-11-4 14:14 發表
K1 好似得一班,K1今年開始有學卷用。

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2248951&extra=page%3D1

回覆 2# misialam 的文章

我封佢同我圈左上午,哈哈

回覆 5# fifi 的文章

我本身都諗住同個女報德寶,但聽人講比華利好似好少少,所以最後都冇報德寶,報左比華利

My girl is studying nursery there, so far so good!  She seems enjoying her school life and always sings at home now!
‹ 上一主題|下一主題