用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 會唔會一間都唔收?
樓主: dolphinmama
go

會唔會一間都唔收? [複製鏈接]

我女係細女,in第一間已經唔收,in第二間係屋村學校就收左,都係唔講野自己去玩..,我都驚無一間收佢所以都有報屋村,而家仲有聖母,培道,民生,宣道in,應該都係凍過水,如n1學校有位都可能返去讀.

咁都俾你搵到~  你就好啦~ 唔係呀! 包都好...肯答下~ 燊哥係發脾四呀  你識佢份人都唔係咁架~ 但近日佢真係...勁反叛...勁對抗 我都唔知點算好...星期六就到啦~ 再加上我報咗五間咋...唔收點算? 好多學校已經截洒止啦~

原帖由 kakashi 於 10-11-4 10:40 發表
喂! coco..我都報報吓越嚟越多! 包in第一間衰晒! 我都好灰架! 之後同你同日in兩間, 加記雖然in時都肯答大部份, 不過老師既面口睇嚟唔多好, 我諗小朋友自己都有第六感, 唔鍾意間學校/老師當然表現麻麻, 之後in第二間 ...

包媽,我報得1間添喳~~~~

原帖由 kakashi 於 10-11-4 10:40 發表
喂! coco..我都報報吓越嚟越多! 包in第一間衰晒! 我都好灰架! 之後同你同日in兩間, 加記雖然in時都肯答大部份, 不過老師既面口睇嚟唔多好, 我諗小朋友自己都有第六感, 唔鍾意間學校/老師當然表現麻麻, 之後in第二間 ...

原帖由 anlywan 於 10-11-3 13:06 發表
其實我應該一早加入你地的話題....因為我有個0801大仔但現在只講單字...但番學咩都會...坐的定很會同小朋友玩...但見學校時就真是佢在度選啦!鐘意就做吓等的久就不耐煩...到佢IN時時好簡單的問題就算唔會講但一定識 ...

我同你不相百中, 我細仔0802, 已有哥哥跟講野, 但都只在單字中, 上星期去interveiw, 真係完全失敗, 好驚今個星期六又咁咁, 完全唔理會老師, 佢又唔係唔識做老師既指示, 但真係要睇心性, 我都驚無一間收佢.
‹ 上一主題|下一主題