用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

11月20日 旅行 [複製鏈接]

醒目開學勳章

11月20日 旅行,你地去唔去呀?
   0    0    0    0
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

原帖由 Whitepine 於 10-10-27 10:37 PM 發表
11月20日 旅行,你地去唔去呀?

白松兄弟,

我唔去喇,  星期六又要學琴, 又要學phonics, 果度唔去學, 我冇左四舊水架. kekeke
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

醒目開學勳章

bchi,

我都唔去啦!!

Joshua都要番LMC 星期六的補課,之後又要學violin(出面學)。所以都係唔去旅行。

原帖由 bchi 於 10-10-28 11:12 發表

白松兄弟,

我唔去喇,  星期六又要學琴, 又要學phonics, 果度唔去學, 我冇左四舊水架. kekeke
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

我都諗緊,因為星期六要學游水,小提琴同鋼琴~

我諗住過埋考試先諗,提到唔提住,費時d小朋友分心
願我的喜樂感染你

我會去喎,慘啦,你哋都唔去,不過得我同仔仔去咋,我老公要返工啊。
我仔仔星期六原本要返英文同游水嫁,但想我仔去多d地方嗎!

大家等我通知,  我地自己搞個bbq 啦 ))))))  十二月啦 ))))))) 好冇
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

原帖由 mamafiona 於 10-10-28 22:44 發表
我會去喎,慘啦,你哋都唔去,不過得我同仔仔去咋,我老公要返工啊。
我仔仔星期六原本要返英文同游水嫁,但想我仔去多d地方嗎!

e....你仔仔係邊個呀??我地都係wor,下次見面 say 個hi,坐底慢慢傾
願我的喜樂感染你

原帖由 bchi 於 10-10-29 10:07 發表
大家等我通知,  我地自己搞個bbq 啦 ))))))  十二月啦 ))))))) 好冇

嘩....好野好野
願我的喜樂感染你

我個仔叫jeremy ar. Same class with bchi'son ar!

到時見啦. 你係唔係高班嗰個啊?可唔可以講多次我聽你小朋友叫乜名同乜班啊?

到時我哋可以相認嗎!quote]原

帖由 hugomum 於 10-10-29 22:07 發表

e....你仔仔係邊個呀??我地都係wor,下次見面 say 個hi,坐底慢慢傾 [/quote]

原帖由 bchi 於 10-10-29 10:07 發表

原帖由 hugomum 於 10-10-28 19:56 發表
我都諗緊,因為星期六要學游水,小提琴同鋼琴~

我諗住過埋考試先諗,提到唔提住,費時d小朋友分心

我都係去唔到lu,又係要學野關係...

原帖由 mamafiona 於 10-10-29 23:00 發表
我個仔叫jeremy ar. Same class with bchi'son ar!

到時見啦. 你係唔係高班嗰個啊?可唔可以講多次我聽你小朋友叫乜名同乜班啊?

到時我哋可以相認嗎!quote]原

帖由 hugomum 於 10-10-29 22:07 發表 http://forum.ed ...

我女係yoyo呀 ,同班同學要相應下la~
願我的喜樂感染你

that's good la... i hope we can see each other on that day...

原帖由 mamafiona 於 10-11-1 11:31 發表
that's good la... i hope we can see each other on that day...

sorry, mamafiona,

開心相應過頭,我個女係1d班先岩!
願我的喜樂感染你

我問我仔你地班有冇女仔同學叫yoyo啊,佢話冇yoyo,有tung tung. 我又問有冇記錯嫁。佢又話冇。

原來我仔冇講錯。唔緊要邊班啦,到時都可以相認嫁,我仔又識多個朋友仔嗎!

sorry, mamafiona,

開心相應過頭,我個女係1d班先岩! [/quote]
‹ 上一主題|下一主題