用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳守仁 2nd interview
go

陳守仁 2nd interview [複製鏈接]

請問有冇人知陳守仁 2nd in 只係同小朋友傾吓計吖,定係會有比1st in更深嘅嘢要考嫁?
   0    0    0    0

原帖由 clumsymommy 於 10-10-24 12:16 發表
請問有冇人知陳守仁 2nd in 只係同小朋友傾吓計吖,定係會有比1st in更深嘅嘢要考嫁?

前年係一齊玩咋。冇野問, 只係一齊玩遊戲。

星期三公佈啦...好鬼緊張...

前年凌晨12點就有得睇, 上年就早上9點定10點先有得睇。

一齊玩遊戲?  乜唔係單獨見校長嘅咩?

原帖由 silvia_ng 於 10-10-24 13:07 發表

前年係一齊玩咋。冇野問, 只係一齊玩遊戲。

唔見校長架喎,又唔洗見家長。

I am so............nervous!!!!!!

mut會有case唔駛second interview既咩?

http://happypama.mingpao.com/cfm ... 1020/prepc/oaa3.txt

"兒子諾諾當年報讀小一時,因報考的3所直資、私立學校均於首輪全軍覆沒,及後上網發現陳守仁有第二輪面試,設筆試和面見,最後諾諾成功考入。而妹妹穎穎則於首輪面試後即獲取錄。"

我重以為要見校長添, 原來唔洗咩? 唔該晒。  不過,都唔知入唔入倒2nd in,嘻嘻...

原帖由 silvia_ng 於 10-10-24 16:01 發表
唔見校長架喎,又唔洗見家長。

前年我地先經歷完...今年又再黎過!!

原帖由 silvia_ng 於 10-10-24 13:08 發表
星期三公佈啦...好鬼緊張...

前年凌晨12點就有得睇, 上年就早上9點定10點先有得睇。

我認為係指6 月第二輪面試啦..即 2 nd phase.
原帖由 ssskwan 於 10-10-24 17:27 發表
mut會有case唔駛second interview既咩?

http://happypama.mingpao.com/cfm/study3.cfm?File=20101020/prepc/oaa3.txt

"兒子諾諾當年報讀小一時,因報考的3所直資、私立學校均於首輪全軍覆沒,及後上網發現陳守仁有第二 ...

呵呵~如果校長要見成700個家長..我想佢要請替工先一日見哂啦 家長同小朋友都努力了,結果隨遇而安吧~Good luck~
原帖由 clumsymommy 於 10-10-24 19:14 發表
我重以為要見校長添, 原來唔洗咩? 唔該晒。  不過,都唔知入唔入倒2nd in,嘻嘻...

哈哈, 咁又係喎...

原帖由 hoimanee 於 10-10-24 20:12 發表
呵呵~如果校長要見成700個家長..我想佢要請替工先一日見哂啦 家長同小朋友都努力了,結果隨遇而安吧~Good luck~
‹ 上一主題|下一主題