用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 馬頭涌官立小學 有無小朋友 join 左校園教育出版的
go

有無小朋友 join 左校園教育出版的 [複製鏈接]

<網上中英數常補充課程>?

9月中比錢, 過晒數。至今只有一紙收條在手。

登入網址無, login name 無, password 無。

電話一係不通, 一係不聽。

其他小朋友, 您地的情況又如何?
   0    0    0    0
[

比左好多樣online 的東西,唔記得係咪"校園教育出版"。
不過老師在家課冊最後一頁貼左幾個log in 同password,有無見過?

原帖由 咕怪媽媽 於 10-10-13 15:56 發表
?

9月中比錢, 過晒數。至今只有一紙收條在手。

登入網址無, login name 無, password 無。

電話一係不通, 一係不聽。

其他小朋友, 您地的情況又如何? ...

我同您一樣, 但家課冊後面果幾個 login & password 都唔係呢個"中英數常補充課程".

我尋日終於響 5:5xpm 響到有人聽, 取得 log in & password 了, 之後返到屋企, 亞囡又係學校帶回一個大信封, 正正是這間野的 login & password + 使用指南 + CD, 都唔知係學校之前比漏定咁橋.

唉。

anyway, 唔該晒.

原帖由 deebrown 於 10-10-14 12:33 發表
比左好多樣online 的東西,唔記得係咪"校園教育出版"。
不過老師在家課冊最後一頁貼左幾個log in 同password,有無見過?
[
‹ 上一主題|下一主題