用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 2011-2012年度小一收生結果收左啦.
樓主: moondream3003
go

2011-2012年度小一收生結果收左啦. [複製鏈接]

收咗百幾人 , 有d人 in 6-7間 , 唔係個個都註冊 , 係到報喜只有幾個女仔 .
唔好灰心啦 , 重有 waiting .

原帖由 薯媽 於 10-10-13 22:44 發表
我仔都落選

我好失望

點解好像收女仔多 d
請問落選的全部會入Waiting list

我個仔仔都得咗啦! 今日收到信!
大家多多指教

大家有冇留意, 個取錄名單共有167個, 但學位邊有咁多呢? 以27人一班, 5班都只是有135個學位, 校方已經預鬆左人, 預左有一部份不會註冊, 所以現在不取錄的機會已經很小了...

收到信啦,囝囝ok咗
希望日後同大家一起交流吓學習心得

我細仔都收左啦, 多多指教...^^
哥哥就讀緊P.2, 弟弟好開心下年可以同哥哥一齊返學啦!

Hello 各位好,我個仔都ok左啦! 請各位多多指教..

回覆 1# kitcowong 的文章

me too,我囝囝都OK了.
[Hello!I am Hei Hei!:-D [url=http://lilypie.com小寶寶希希

醒目開學勳章

佢地係睇小朋友interview表現....

我的小朋友不是讀英文幼稚園及不是住天水圍都照收, 無問題嫁~~

原帖由 ayaya86 於 10-10-20 23:22 發表
想問有咩條件決定佢收唔收呢?
我有2大問題
1) 我囡囡唔係讀英文幼稚園, 只係普通幼稚園
2) 我囡囡唔係天水圍區讀
請問有影響嗎

大家好......我現正煩惱緊選擇小學.....我B仔性格比較好動,故圓玄及李宗德都係我心儀小學,我現住錦田,本身是粉嶺大,故對聒學校毫無槪念......大家可否比D意見此2間有D什麼長短呢????D人又話李宗D課程深過圓玄???又話近年圓玄轉咗新校長嚴咗默書多咗...又是嗎????HELP..........
‹ 上一主題|下一主題