用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 剛買了易讀宝
go

剛買了易讀宝 [複製鏈接]

於少年宮書城買一套裝內有2G筆+喜洋洋故事書,另加一些書共10本 在另送dsy 6本+字卡一套TOTAL RMB798
   2    0    0    0

原帖由 fatcarol 於 10-10-13 07:52 發表
於少年宮書城買一套裝內有2G筆+喜洋洋故事書,另加一些書共10本 在另送dsy 6本+字卡一套TOTAL RMB798

Dear Fatcarol,

請問好用嗎?
發聲標準及清'色'嗎?

Yau Mum

回覆 2# YauMum 的文章

好用 音色清 我個仔5歲都中意讀 普通話好好 英文o.k. 有好多書種 我個仔最中意玩遊戲書 最重要是書本好平 值得推介
******另我在淘宝看見更低

Dear Fatcarol,

Thank you for your info; I am buying it for my friends's kids overseas.  So I have to test & make sure it is good before sending out.

Do you think it is good for non-Chinese readers?

My friends are Chinese but they can't read Chinese but speak not proper Cantonese

YauMum

原帖由 fatcarol 於 10-10-24 22:53 發表
好用 音色清 我個仔5歲都中意讀 普通話好好 英文o.k. 有好多書種 我個仔最中意玩遊戲書 最重要是書本好平 值得推介
******另我在淘宝看見更低

回覆 2# fatcarol 的文章

Can you post theTaobao link?

有沒有家長在淘宝訂購過? 付運香港運費約多少?

回復 7# kwans 的帖子

請問你用那賣家?
買了易讀宝多少$? 包什麼呢?

回復 8# kerrielam 的帖子

回復 9# kwans 的帖子

THX
店在北京,運費會貴D, 平過自己上深圳買? 其實上年走去少年宮書城睇,唔知平唔平,無買到,果間店在書城外的細鋪,書城內我找不到

是的, 問過在北京買運費會貴些, 後來在淘寶找到廣州店買, 運費都是20元, 平過上深圳車費.  不過都要預幾天才收到.
http://item.taobao.com/item.htm?id=3317469493

原帖由 kerrielam 於 10-12-11 01:18 發表
THX
店在北京,運費會貴D, 平過自己上深圳買? 其實上年走去少年宮書城睇,唔知平唔平,無買到,果間店在書城外的細鋪,書城內我找不到

我岩岩都買左, 賣家係廣州既~~
送返屋企地址都係加多 20 蚊咋~~~
‹ 上一主題|下一主題