用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Oxford Reading Tree
樓主: elizatyy
go

Oxford Reading Tree [複製鏈接]

回復 1# GAT 的帖子

real ones, no copy cat nor used ones....

Sheffield:
咁請問你係咪就在呢間買了17本一set呢?
Thx

原帖由 sheffield 於 10-11-17 16:25 發表
哈哈,我亞囡最終放棄左PC,讀緊聖心呀!
我買左呢套,但就唔係S.Kwok買…
是,我當故事同佢讀/睇,但因為之前佢已睇過St. Cat用個幾十本,所以有d字佢知係乜,又因為佢有學phonics,所以有d字佢估到點讀…
無論如何,你同佢讀/講兩次,佢 ...

原帖由 sheffield 於 10-11-17 16:25 發表
哈哈,我亞囡最終放棄左PC,讀緊聖心呀!
我買左呢套,但就唔係S.Kwok買…
是,我當故事同佢讀/睇,但因為之前佢已睇過St. Cat用個幾十本,所以有d字佢知係乜,又因為佢有學phonics,所以有d字佢估到點讀…
無論如何,你同佢讀/講兩次,佢 ...

我都好想買呢套俾我個囡睇呀~ 不過.....我真係唔識喺TAOBAO買野呀  請問可唔可以教吓我呀 , 請你PM我吖
萬分感謝呀

哈哈~~~
我都係打算買呢套呀~~~
阿仔已經識A-Z,1-10,SHAPES同埋COLOUR
0-2歲嘅書唔適合佢睇
因為多數都係教呢啲
搵咗好耐都搵唔到
搵到嘅又好貴,要成$100本(PAGE ONE)

我仲未知點樣喺taobao買野呀  有無媽媽可以幫幫忙呀

最近搵書,呢兩間都幾好…
http://123kidsland.taobao.com/
http://rainbowfish2011.taobao.com/?search=y&scid=284547998&scname=b3hmb3JkIHJlYWRpbmcgdHJlZQ%3D%3D&checkedRange=true&queryType=cat

唔該晒

I can find all sets of Oxford Reading tree in Library.

THX ALL

HAWAII2009 : 請問你知唔知幾$$一本呀??? 我喺淘寶買level 1 仲差一本, 想喺hk買就算喇 費事淨係訂本level 1啦! 計埋運費都唔平架

I saw in baby fair looks like over $40 for one book.
‹ 上一主題|下一主題