用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍城浸信會禧年小學 英文8 寶箱.「提升」英語增進課程(網上課程) ...
go

英文8 寶箱.「提升」英語增進課程(網上課程) [複製鏈接]

請問各位家長, 你地會唔會又再比$318 去買呢個網上課程呀?  因為好似已經有好多唔同既網上課程, 都驚無咁多時間去做...請比下意見!
   0    0    0    0

我不會啦, 放工後吃完飯, 己經無時間啦, 跟完功課温完書都要訓覺了, 那有時間再上網學習呢 ? 我己經比亞囝投訢無陪佢玩了, 因以前每晚都會陪佢玩的.

原帖由 chungyivianne 於 10-10-4 16:56 發表
請問各位家長, 你地會唔會又再比$318 去買呢個網上課程呀?  因為好似已經有好多唔同既網上課程, 都驚無咁多時間去做...請比下意見!

原帖由 chungyivianne 於 10-10-4 16:56 發表

Hi,其實英文百寶箱個網有部份唔駛錢,你比318係加強板遲d仲多免費網上功課佢地做到時會好忙唔夠時間做架

唔該哂兩位既意見, 我諗我都唔會再比錢去參加呢d網上功課.

原帖由 Yammiwan2004 於 10-10-5 09:04 發表

Hi,其實英文百寶箱個網有部份唔駛錢,你比318係加強板遲d仲多免費網上功課佢地做到時會好忙唔夠時間做架
‹ 上一主題|下一主題