用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 st cat:入學申請表,收到未?
樓主: petunia
go

st cat:入學申請表,收到未? [複製鏈接]

我都收到了!
我6號in,綠表細b。
我14號早上8點放入信箱。

其實係香港郵局可能在分區派信上面比較慢啫。

我都終於收到啦,13號下午親身交的,面試6/11 早上9:00, GREEN form。你們張form 幾多號, 我張form44xx.

有冇mani知道幾日interview 的內容一樣定唔一樣呢?細B的interview會唔會容易D呢?
我個女10月細B, 都未收到form.不過我都係志在參與, 因為我個女講野好水皮.
以前有冇細B interview唔好都收左ar?

I really don't know why I still haven't received the form for the time being  even though I send the inforrmation by person in the morning of 13 Oct. My son is big B.   Worry !!!

回覆 124# hosuper 的文章

I receive no form yet and I also handed it in person on 13 th morning...don't worry...maybe just too many admin works to handle and late to send out only....

咁多人都收到啦...有無人收到form但check到張支票係未過數架??我check過支票戶口張票仲未過數的...好驚寄失左!

原帖由 tcy08 於 10-10-5 14:55 發表
咁多人都收到啦...有無人收到form但check到張支票係未過數架??我check過支票戶口張票仲未過數的...好驚寄失左!

我諗佢地會集齊才bank in,所以check過數未必可知
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

brrbaby, 你收到 form未呀?

原帖由 brrbaby2007 於 10-10-5 15:02 發表

我諗佢地會集齊才bank in,所以check過數未必可知

原帖由 calbee6 於 10-10-5 15:07 發表
brrbaby, 你收到 form未呀?

未呀,佢地叫我等吓
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

張 cheque 就過左數, 但係就未收到form

又係喎, cheque已經過數, 未有form?? 請問係唔係點都會過數嫁, 唔理成唔成功派到application form??

但起碼知道有無寄失先...但若滿額它會不會寄信通知呢?

我都係13/9寄....到而家都未收到~~又未過數....

昨天剛收到.... 6 Nov 面試。

my schedule same as u ar...cu there ^^

原帖由 an~gel 於 10-10-5 09:33 發表
我都收到form啦...6/11上午9:45分...但係佢寄比我張綠色form叫我填完之後...連埋所有資料要喺8/10之前交回處理

原帖由 tammyling0817 於 10-10-5 16:38 發表
我都係13/9寄....到而家都未收到~~又未過數....

我都係呀...但係我已經一早去寄, 仲要寄埋掛號, 應該唔會寄失的吧??? 其實可唔可以打去check有冇form的呢? d staff會唔會話俾我地聽? 我驚會嫌我>.<

我岩岩放左工, CHECK 左信箱, 都係未收到, 今日星期二喇, 點解仲未有架.  我係9/13 早上親身交去ST. CAT 個信箱架, 差唔多時間都有好多媽咪收到喇...好擔心囉.  仲有幾多媽咪未收到架?

原帖由 Tazman 於 10-10-5 18:50 發表
我岩岩放左工, CHECK 左信箱, 都係未收到, 今日星期二喇, 點解仲未有架.  我係9/13 早上親身交去ST. CAT 個信箱架, 差唔多時間都有好多媽咪收到喇...好擔心囉.  仲有幾多媽咪未收到架? ...

i went to the post office to mail out on the first day.  i still haven't rec'd the form today.  i called their office and they said they will continue to send forms out until mid-Oct.  if by then you still haven't rec'd the form, you should call them.

收到喇, 6/11 10:15am, 囡囡係11月細b...
時光會逼你這副萬金之軀
競逐世上各樣乜乜之最
你若決定要做最尾一名絕對允許
人生這可怕的染缸有所有污垢要面對
人轉眼將會大個女

‹ 上一主題|下一主題