用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 智能評估 請各位家長給我做智能測驗嘅詳細資料嗎? ...
go

請各位家長給我做智能測驗嘅詳細資料嗎? [複製鏈接]

如題,但唔知边到有,而且又唔知價錢幾多,坊間太多了 ,所以想請教小孩做過test嘅家長,同埋想了解過程長嗎?希望有人能解答。謝謝!如地址或名字不方便登出,可pm我或e-mail:[email protected]
   0    0    0    0

新版 wisc-iv 最快都要做個半鐘
只要搵臨床/教育心理學家就ok啦.
未加價既同業一般都要$3500以上一次. 協康個d講緊$4800 , 幾乎係最貴既.
注意: 幾舊水個d肯定係假野.!

咁有無地址電話給我?
原帖由 jefferyho 於 10-9-22 14:01 發表
新版 wisc-iv 最快都要做個半鐘
只要搵臨床/教育心理學家就ok啦.
未加價既同業一般都要$3500以上一次. 協康個d講緊$4800 , 幾乎係最貴既.
注意: 幾舊水個d肯定係假野.! ...

有無人知?

原帖由 maggiechu 於 10-9-28 11:56 發表
有無人知?

My son do the test in Chinese University, pls see below web-site:

http://www.psy.cuhk.edu.hk/chpc/cht/content/services

Dear Wksin,

Could you please share was the report done by CUHK? thank you!

Hi wksin,
What is the age of your son when he take the test ?
Tks.

‹ 上一主題|下一主題