用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 K3畢業禮 (根德園家長親子旅行)
樓主: TszWun
go

K3畢業禮 (根德園家長親子旅行) [複製鏈接]

回復 1# TszWun 的帖子

Thanks Sunny!

今次張大合照超難影呀,加油!

hi camom,

世上冇難事! 大家家長合作就掂!
我諗住到時都係影一張所有小朋友的合照做留念!
第時等佢地大個都知道有今次既旅行呀!

以下是星期日天氣, 大家可以參考一下:

一 月 二 十 三 日 ( 星 期 日 )
風   : 東 至 東 北 風 4 級 , 漸 轉 北 風 4 級 。
天 氣 : 大 致 天 晴 。 初 時 部 分 地 區 有 煙 霞 。
氣 溫 : 13 至 18 度 。
相 對 濕 度 : 百 分 之 60 至 85 。

貢獻勳章

係 "理想酒店" (根德道) 定係 "多實街" ???????????

回復 4# TszWun 的帖子

Hi Sunny,

Change the gathering point ? Not
星期日大旅行團友請大家留意
08:50-09:00到達多實街校舍門口集合
逾時不侯?

唔好意思!

我打錯左!
應該是0850-0900

多實街根德園校舍門口集合

各位團友,有想睇啦!!!!!!

http://www.facebook.com/album.ph ... 54&l=ed75a344b0

大家請留反清楚小朋友K3是咩班,
好讓我反學校比反想大家,
記住話埋比我聽AM定PM呀!

group no. (67) kanahose. My son is in AM class [K.3K (13) Summer Kwok],  I hope to have photo no. 3, thank you very much. I tag my son's name in the photo I want.
原帖由 TszWun 於 11-1-23 18:58 發表

http://www.facebook.com/album.php?aid=269566&id=727052954&l=ed75a344b0

記住話埋比我聽AM定PM呀! ...

Sunny

今日辛苦哂!我同阿囝都好開心可以同一大班同學仔去旅行,之前真係唸都未唸過.

Thanks a lot!  

little_chit

http://www.facebook.com/album.php?aid=269566&id=727052954&l=ed75a344b0

回復 3# TszWun 的帖子

Thanks a lot, Sunny.  We all enjoyed the trip so much.  
Richelle's mum

Hi Sunny,

真係好多謝你, 幫我地搞到一個好玩同咁抵玩的畢業旅行, 我肥妹真係玩得開心, 又食得開心.

有無機會搞多次呀

回復 266# TszWun 的帖子

Hi Sunny,

真係好多謝好多謝你, 幫我地的小朋友舉辦一個好玩同值得留念的畢業旅行, 亦多謝其他家長互相協助處理秩序, 令小朋友個個都開開心心. 多謝晒. 相片我已自己下載, 不想太勞煩你了. 辛苦晒.

下次畢業禮我地一定參加, 記住預埋我小朋友呀 ^^

Hi Sunny

We have a memorable trip yesterday.  Tks for all your arrangement.  Pls check pm.

今次旅總算完滿結束,
希望大家都會覺得滿意!
其實都有好多家長响今次旅行幫手,
响到都要多謝佢地:

wen(家長)----幫忙策劃今次旅行,旅行做試題都係佢幫手想出來!

peggy(家長)---大家做一開始一份貼貼紙習作是她做出來的,又有心思,又可以比大練習!

macky(家長)---car 2 leader, 幫我地小朋友點名,幫忙安排車上行程!

mandy(家長)---car 3 leader, 點名&做埋導遊工作, 嘉嘉+呢個超級媽咪=kv最強~~car 3所以絶對冇問題!

angel(家長)---car 4 leader, 幫手點名,安排第4車行程, 响出練習方面都比個意見!

joe(家長)----出試題亦給我們寶貴意見

sam,仁哥(家長)---能夠影相大合照真係靠佢地出口,

crystal(家長)---主動提出幫我手影印

K1C(08/09k1c既一班家長)---多謝佢地頂力支持!

fiona & peggy(家長)---要多謝佢地全程幫忙睇住alvin!

alvin(我個囝囝)---講真,我今次真係冇咩理佢,全程佢都同同學仔玩!好彩子桓都覺得好開心咋!

samantha(我太太)----梗要多謝埋,因為佢都幫好多手影印,rundown,分禮物及好多事情!

gary(魔術師)---佢真係氹得小朋友好開心,我諗我都冇選擇錯請佢而來! 亦因budget問題,佢都收左我一個較相宜之價錢!所以都要感謝佢!

tracy(導遊)---佢其實都好幫手,但因為我們太多小朋友, 上落及行程都遲左,有d地方都去唔到,所以大家都唔好怪佢!

大家(各位今次既團友)---239人對我既信任,跟隨我既安排,希望冇另大家失望!

fbf

妳個主意又幾好喎!下次會唔會係KV舊生親子旅行?

原帖由 fatbabyfat 於 11-1-24 09:25 發表
Hi Sunny,

真係好多謝你, 幫我地搞到一個好玩同咁抵玩的畢業旅行, 我肥妹真係玩得開心, 又食得開心.

有無機會搞多次呀

非常感激sunny同各家長, 我地大人同小朋友都玩得好開心.  

真係要多謝 x 1000

原帖由 TszWun 於 11-1-24 10:14 發表
今次旅總算完滿結束,
希望大家都會覺得滿意!
响到都要多謝佢地:

wen(家長)----幫忙策劃今次旅行,旅行做試題都係佢幫手想出來!

peggy(家長)---大家做一開始一份貼貼紙習作是她做 ...

原帖由 TszWun 於 11-1-24 10:14 發表
今次旅總算完滿結束,
希望大家都會覺得滿意!
响到都要多謝佢地:

peggy(家長)---大家做一開始一份貼貼紙習作是她做 ...

DEAR ALL,
多謝你們給我小朋友的一個美好kg回憶.
ching ching mani

多謝sunny及各位義工家長, 我地一家大細都玩得好開心.

如果有KV舊親子旅行, 我一定參加

多謝大家! 讚!

感激各位出心出力既家長,令到呢個親子旅行咁成功! 辛苦哂!

Sunny,
大合照我自己download得喇! Thank you so much!

Best Regards.
Amy
Arthur 媽媽

感激Sunny同有份幫手的家長, 我同仔仔都玩得好開心.
多謝晒.
‹ 上一主題|下一主題