用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港真光中學幼稚園 2010年度---幼真班同學仔請進
go

2010年度---幼真班同學仔請進 [複製鏈接]

各位家長您好!為了想多一點了解小朋友返學的情況,希望大家交流一       我囡囡係西瓜,佢昨天放學後話好開心,Miss Mo (應該是英文老師) 同佢地唱Hello Song, 你地小朋友怎樣呀?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

隔離班的同學仔

你好!支持下幼真班... 我是隔離班的---幼光班,我阿女都話有個英文老師--Miss Mo, 問佢what's your name, 阿女就答佢自己個英文名,之後Miss Mo讚佢very good!

原帖由 winniefllau 於 10-9-17 15:26 發表
各位家長您好!為了想多一點了解小朋友返學的情況,希望大家交流一       我囡囡係西瓜組,佢昨天放學後話好開心,Miss Mo (應該是英文老師) 同佢地唱Hello Song, 你地小朋友怎樣呀? ...

原帖由 winniefllau 於 10-9-17 15:26 發表
各位家長您好!為了想多一點了解小朋友返學的情況,希望大家交流一       我囡囡係西瓜組,佢昨天放學後話好開心,Miss Mo (應該是英文老師) 同佢地唱Hello Song, 你地小朋友怎樣呀? ...

HI, 我囡係提子組架, 佢都好開心好鍾意返學...

回復 1# winniefllau 的帖子

Hello, 我囡囡返到屋企無講返學d野呀,連Miss Mo都無提過呀!靠你地其他家長分享下啦啦隊

My daughter is in watermelon group too.

She's very excited about Ms. Mo however she failed to tell what they did in the class.
‹ 上一主題|下一主題