用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學 報"音樂節"彈琴
go

報"音樂節"彈琴 [複製鏈接]

想問如果想報"音樂節"彈琴, 係咪應該透過學校報名ga?? 如果係, 請問幾時係限期呀??  Thanks!!
   0    0    0    0
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

你可以經學校報或者經琴老師報名都得,經學校就有公假(即比賽日如果係上課日,咁學校就唔會當你請假),上年學校開學個陣會問邊個要報就問佢攞form,今年好似要自己上網download報名表,你可以上學校網既課外活動睇吓,我見就好似未開始派form.

Lulu

原帖由 winniepoon 於 10-9-14 17:35 發表
想問如果想報"音樂節"彈琴, 係咪應該透過學校報名ga?? 如果係, 請問幾時係限期呀??  Thanks!!

我以為學校派通告,聽妳講後,剛上校網,原來已截止報名,點算!!

請將已填妥之報名表連同支票 (支票抬頭「香港培正小學學生存款戶」,切勿填寫大會名稱,背面寫上學生姓名、班別、聯絡電話、比賽項目編號及其報名費金額) ,於99(星期四)本校截止日,下午1:30前將報名表及支票釘好,交校務處課外活動箱

原帖由 Lulu0820 於 10-9-14 21:32 發表
你可以經學校報或者經琴老師報名都得,經學校就有公假(即比賽日如果係上課日,咁學校就唔會當你請假),上年學校開學個陣會問邊個要報就問佢攞form,今年好似要自己上網download報名表,你可以上學校網既課外活動睇吓,我見 ...

截止報名的應該係朗誦節至真,音樂節仲未通知.

原帖由 wkymama 於 10-9-15 00:13 發表
我以為學校派通告,聽妳講後,剛上校網,原來已截止報名,點算!!

請將已填妥之報名表連同支票 (支票抬頭「香港培正小學學生存款戶」,切勿填寫大會名稱,背面寫上學生姓名、班別、聯絡電話、比賽項目編號及其報名費金額) ,於9月9日 ...

就係琴老師叫我地透過學校報但我又唔覺學校有提過報名日期; anyway, wait and see lor. Thanks!!

原帖由 Lulu0820 於 10-9-14 21:32 發表
你可以經學校報或者經琴老師報名都得,經學校就有公假(即比賽日如果係上課日,咁學校就唔會當你請假),上年學校開學個陣會問邊個要報就問佢攞form,今年好似要自己上網download報名表,你可以上學校網既課外活動睇吓,我見 ...

音樂節的詳情, 見內聯網電郵.

63屆香港學校音樂節 (2010年度)

致各家長及同學:
63屆香港學校音樂節 (2010年度)』已上載於學校網頁『
課外活動網頁』及稍後上載於『最新消息』
課外活動網頁(2.2) 欄內含報名重要訊息、大會文件、報名表等,請有意參加者自行瀏覽。
本校截止收表日期:
10月7日(星期四)本校截止日,下午1:30前將報名表及支票釘好,交校務處課外活動箱

凡曲目中註明『樂譜可於201098日起到本會辦事處索取(須出示正本會員證並付行政費)』字樣者,可下載【代購大會樂譜表格】,填妥後於924日下午1:30交回校務處課外活動箱,本校將到大會代購。逾時交回表格者,須待1015後方能代購樂譜。

原帖由 winniepoon 於 10-9-15 13:37 發表
就係琴老師叫我地透過學校報但我又唔覺學校有提過報名日期; anyway, wait and see lor. Thanks!!

Noted and thanks!!
‹ 上一主題|下一主題