用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 團體成立專治自閉症幼兒中心協助早日治療 ...
go

團體成立專治自閉症幼兒中心協助早日治療

醒目開學勳章

http://www.hkatvnews.com/v3/shar ... atvnews_142971.html

醒目開學勳章

非牟利...但都唔平!!

Do you know the name of the organization or URL link? Thanks!

醒目開學勳章

原帖由 AprilLove 於 10-9-8 11:29 發表
Do you know the name of the organization or URL link? Thanks!

http://www.naac.org.hk/recent-34.htm

其實非牟利機構係最牟利既機構,一般都俾私人既仲貴, 不過質素同管治都係好就係事實. 一分錢一分貨啦

爸爸媽媽都是希望將最好的給孩子,既然知道及早介入可以幫助到孩子,有能力的話我都寧願自己買少件衫去少次旅行,見到孩子有進步就是最大的快樂了。

睇番...呢間野好似係8月先新開架喎?
如果想知佢好唔好,咁就要讀過先知....再答番人

其實而家都有好多間係類似呢0的, 係唔係??
另外想知報左呢0的, 你地會唔會再同小朋友讀主流幼稚園, 但咁樣會唔會好累??