用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

intranet 内聯網 [複製鏈接]

0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 maywon 於 10-9-7 11:42 發表
今天入學校的内聯網,阿女個record仲係二年級,還未update,你們的都是嗎?

Yes.... 做唔切....
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

我問過學校, 佢地話佢地唔會為三年級以上o既同學 打啲功課上intranet o架啦... 唉... 好驚呀.. 我個仔咁大頭蝦, 萬一抄唔晒啲功課又要欠交啦..

唔知呢度有冇3D 班O既媽媽呢?

原帖由 goodbaby 於 10-9-8 17:07 發表
我問過學校, 佢地話佢地唔會為三年級以上o既同學 打啲功課上intranet o架啦... 唉... 好驚呀.. 我個仔咁大頭蝦, 萬一抄唔晒啲功課又要欠交啦..

唔知呢度有冇3D 班O既媽媽呢? ...

今年唔同班啦,囡係3C。

原帖由 yangma 於 10-9-8 22:02 發表

Hi,

我囡囡都是讀3c, 是GRACE, 你囡囡是誰? 可否告知?

有無2A班既同學仔呀?阿仔仲係遊緊云,咩都話唔知... ,日日都抄漏手冊...

原帖由 晴晴的媽媽 於 10-9-9 10:03 發表

Hi,

我囡囡都是讀3c, 是GRACE, 你囡囡是誰? 可否告知?

oh.. 3c? should have the same class teacher la.. Ms Ng, right?

3D class teacher is Ms Kaur ar... that's cool.. can improve his English la..

原帖由 yangma 於 10-9-8 22:02 發表

原帖由 晴晴的媽媽 於 10-9-9 10:03 發表

Hi,

YANG 陽

我係陽媽 YANGMA

原帖由 goodbaby 於 10-9-9 16:00 發表
oh.. 3c? should have the same class teacher la.. Ms Ng, right?

3D class teacher is Ms Kaur ar... that's cool.. can improve his English la..

吳老師再次做班主任,囡好開心,好鍾意佢,吳老師教導下,囡大膽咗好多,自信咗好多,普通話都好咗好多,叫做肯講啦。
‹ 上一主題|下一主題