用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 會否挈子女報學校興趣班?
go

會否挈子女報學校興趣班? [複製鏈接]

小女今年上小二,佢好想參加學校的舞蹈班.但我見佢一星期有3曰放學後留底學.跟住坐校車返屋企時間都5點'跟住做功課'食飯等...跟住9pm要訓啦!我怕佢唔久時間用'如果係你會否挈佢報呢?   thx
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我都會報,只少報一個啦!!

原帖由 yenwong965 於 10-9-5 11:20 發表
小女今年上小二,佢好想參加學校的舞蹈班.但我見佢一星期有3曰放學後留底學.跟住坐校車返屋企時間都5點'跟住做功課'食飯等...跟住9pm要訓啦!我怕佢唔久時間用'如果係你會否挈佢報呢?   thx ...

原帖由 yenwong965 於 10-9-5 11:20 發表
小女今年上小二,佢好想參加學校的舞蹈班.但我見佢一星期有3曰放學後留底學.跟住坐校車返屋企時間都5點'跟住做功課'食飯等...跟住9pm要訓啦!我怕佢唔久時間用'如果係你會否挈佢報呢?   thx ...

如果囡囡好想參加,而她又唔怕辛苦&又應付到學校功課,甘咪俾佢學啦!

王國會長

佢鐘意又應付到咪報, 我囡囡小二時上學校的手玲班, 另外在外面學中國舞及鋼琴.

‹ 上一主題|下一主題